lauantai 30. toukokuuta 2015

Punastuneet tulppaanit

Taitaapi olla ensimmäinen kerta kun lähes kaikista istuttamistani kukkasipuleista kasvaa kukka:), ja sipulit olivat vielä edullista Lidlin valikoimaa. Keltaisissa kukissa on ripaus punaista, ja näyttääkin siltä, että kukat ovat vain söpösti punastuneet. 


Meidän pihan kukkaväreiksi haluan keltaista, punaista ja oranssia. Ne sopivat mielestäni moderniin taloon. Vaikka ovat useimpien puutarhaharrastajien inhokkivärejä (puutarhakurssin opettajan mukaan). Kertokaahan minkä värisiä kukkia teidän pihassanne kasvaa, onko se keltainen teidän inhokki vaiko suosikki?

t hanna

2 kommenttia:

  1. Meidän puutarhassa kukkivat kaiken väriset kukat iloisessa sekamelskassa, eikä talollamme ole mitään erityistä tyyliäkään, jota pihamme noudattelisi. Itse pidän runsaasta pihastamme, vaikka ihailenkin toisinaan moderneja kivikkopihoja, joissa kukkien väreissäkin on pidättäydytty tiukasti jossain tietyssä värissä :)

    VastaaPoista
  2. Kuulostaa ihanalta! Kaikista modernein kivikkopiha ei ole minun juttu, ja kun talokin ulkoapäin eleetön haluan, että puutarha rönsyilee. Mutta siihen menee kyllä monta vuotta, mutta joka vuosi jotain uutta ja sitten odotetaan kasvua:).

    VastaaPoista

Kiva kommentti lämmittää mieltä!