perjantai 16. lokakuuta 2015

Terassin talviasu

Kattoterassi on käännetty talvimoodiin. Olkihatut on piilotettu arkkuun, tyynyihin on vaihdettu villaiset päälliset, huovat on otettu esille ja lampaantaljat laitettu pyllyn lämmikkeeksi. Ja illalla sytytetään kynttilät.Vanhoja villavilttejä ja uudempia fleecepeittoja, niihin on mukava kääriytyä saunan jälkeen. Pojat rakentelevat niistä myös telttoja:).


Pöydälle asettelin valkoisia kynttilöitä lasipurkkeihin ja And-lastukoreihin.


Uusia ja vanhoja lastukoreja lastupöydällä:). And-sälekaihdin purkit siirtyivät keittiöstä terassille ja toimivat oivasti kynttilänalusina kun ovat metallia.Pensasmustikoiden ja pensasaidasta napsasin pari oksaa. Himoitsin myös naapurin upean punaisia pensasaidan oksia, mutta en luvatta uskaltanut niitä saksia. Ja tulitikkurasia sai mustaa teippiä ruman kuoren suojaksi. Sanokaapa muuten miksi perustulitikkurasiat ovat olleet samanlaisia 50 vuotta ja vieläpä vähän rumia..?Ihanaa syysviikonloppua!

t hanna

5 kommenttia:

 1. Kiva ja kutsuva syysilme. Mukavaa viikonloppua :)

  VastaaPoista
 2. Oi ko kaunista. Ihana varmaan tuolla istuskella pimeällä kynttilänvalossa :)

  Ihanaa viikonloppua sinne!

  VastaaPoista
 3. Teidän terassi on kyllä kertakaikkisen ihana :). Tuossa voisi olla yksi erinomainen syys alkaa taas rakennushommiin... Vaikka neljä vuotta sitten olin aivan totaalisesti sitä mieltä, että yksikerroksinen sen olla pitää, on mieli nyt lasten kasvettua muuttunut kummasti. Suojaisi kattoterassi on ihana haave.

  VastaaPoista
 4. Ihana terassi! Ja tulitikkurasioiden rumuutta minäkin oon ihmetelly!

  VastaaPoista

Kiva kommentti lämmittää mieltä!