keskiviikko 21. lokakuuta 2015

Se on Sinnerlig!

Lisää ihanaa korkkia meille. Sinnikkään netissä näpyttelyn jälkeen onnistuin nappaamaan itselleni Ikean Sinnerlig-sarjan korkkikantisen sohvapöydän. Tämä tosiaan vaati sinnikkyyttä, sillä pöydät olivat jatkuvasti loppu niin Ruotsin kuin Suomen myymälöistä ja verkkokaupasta. Vihdoin onnistuin olemaan verkkokaupassa, jossa oli kaksi myynnissä olevaa pöytää ja klik, äkkiä se minulle.

Kotiinkuljetus olisi sitten maksanut melkein samanverran kuin itse pöytä, joten serkkuni haki sen ensin kotiinsa Tuusulaan, josta setäni kuskasi sen minulle. Melkoista metsästystä:). Mutta nyt olen iloinen!

Pöytä on kooltaan meille täydellinen: kapea ja pitkä. Sirot mustat jalat on keveät ja mustat. Korkkinen kansi on kaunis ja erilainen pintamateriaali pöydässä.  


Mutta kuten ehkä huomaatte toinen Ikean suuresti innoittama tuote eli Stockholm Rand matto on kadonnut Tori.fi:n kautta uuteen kotiin eikä uutta mattoa ole tilalle. Miehelle sanoin, että on syytä tuulettaa parkettia, ettei kellastu:), joka hänen mielestään oli järkevä selitys. Tilalla on nyt läksyhuoneen harmaa matto, mutta samaa sävyä haluan tilalle. Ja yksivärisenä, nyt on kuvioiden aika vähäksi aikaa ohi. Sinnerlig-sarja on tosiaan paljon kohistu lanseeraus Ikeassa, sen suunnittelijana on brittiläinen designer ja Elle Decorationin entinen päätoimittaja Ilse Crawford.

t hanna

5 kommenttia:

 1. Tuo pöytä näyttää ihanalta, mietin hetken meille tuota ikkunan eteen kukkapöydäksi. Onkohan kovinkin arka materiaali, eli imeytyyköhän esimerkiksi kahvikupin jälki tai pisarat pöytään? :) Kivan erikoinen sarja tuo Sinnerlig!

  VastaaPoista
 2. Kivalta näyttää! Ja sopisi kivasti myös teidän kauniisti sisustetulle terassille, jos joskus silmä kyllästyy olohuoneen pöytänä.

  VastaaPoista
 3. No voi rähmä! Ei käynyt mielessäkään, että tämä olisi näin haluttu. Olen menossa käymään Haaparannalla ja ajattelin tämän ostaa, mutta varastossa yksi :( Sekin varmaan malli kappale. Onko tämä muuten kovaa vai pehmeää korkkia? Mietin tuota yksivuotiasta, saako siitä hampailla palasia irti ja kestääkö se kiikkumista...

  VastaaPoista
 4. Hei!
  Oletko mahdollisesti kyllästynyt Sinnerlig pöytään ja haluaisit myydä sen? :)

  T. Hanna

  VastaaPoista

Kiva kommentti lämmittää mieltä!