maanantai 19. lokakuuta 2015

Ja terassi kynttilän valossa

Tässä vielä kuvia perjantai illalta, kun sytytimme kynttilät terassille. Clas Ohlsonin "partylamput" antavat myös mukavan tunnelmallista valoa. Ja olivat muuten markkinoiden edullisimmat kyseisen malliset valot, ja vuoden kokemuksella voin sanoa, että hyvin myös toimivat.Tässä lasikuvun alla on ledtuikku, jonka väri on ihan eri kuin luonnonkynttilän. Onko teillä kokemuksia ledkynttilöistä ja minkä valmistajan olisivat mahdollisemmat luonnolliset? Erityisesti tänne terassille voisin ajatella niitä, sillä ne olisivat paloturvalliset kun emme ole niitä tässä koko ajan vartioimassa.  


Meillä koululaiset viettävät syyslomaa, ja isoveli matkasi mummolaan, joten pikkuveli saa määäräillä yksin täällä kotona. Huomenna mennään kuulemma ulos syömään:).

t hanna

3 kommenttia:

 1. Hei Hanna!

  Viime syksynä ostin Kaakkurista, Bauhausista Konstsmiden led-kynttilöitä. Niissä on aito kynttilänvahakuori ja muovinen "liekki", jonka valon sävy ja pehmeän epätasaisesti väräjävä "liike" yllättivät, kuinka lähellä oikean kynttilän fiilistä muistuttivat. Ei siis sellainen hurjan keltainen kuin esim. Airamin led-tuikuissa on, vaan vaaleampi. Toki sijoitin kotonani lyhdyissä nuo ledivalot sellaisiin paikkoihin, jossa katse ei kiinnity tuohon liekkikohtaan - aitoa vastaavaa kun ei näistä millään saa - vaan ennemminkin valon tuomaan kynttilätunnelmaan. Viime vuonna näitä tuotteita oli muistaakseni saatavissa kahta / kolmea eri kokoa isompana, aikakytkimellä varustettuna. Eli kynttilä syttyy itsekseen aina samaan aikaan ja palaa joko 4 tai 8 tuntia, sammuen sitten itsekseen - ihanaa ja kätevää kun halutessani kotona on tunnelmavalaistus valmiina, sinne saapuessani ;). Sitten oli myynnissä vielä pienempää kynttilää neljän kappaleen pakkauksissa, näissä kynttilöissä ei sitä aikakatkaisinta ollut. Olisikohan noita Baukkarissa vielä saatavana? Tai jossain muualla.

  Ja tarkennuksena vielä mahdollisille muillekin lukijoillesi, tämä ei ole maksettu mainos; minulla ei ole Baukkarin kanssa muuta tekemistä kuin että olen ihan tavallinen asiakas, enkä hyödy tästä mitään. Minua vain itseäni ärsytti, kun muutamana syksynä sorruin ostamaan erilaisia ledikynttilöitä aika isonkin rahan edestä - näkemättä ennen ostostani kynttilää toiminnassa. Ja kotona totesin kaikki nuo virhehankinnoiksi jotka harmittivat kun tuote ei sitten ollut likimainkaan kynttilän oloinen. Toki voisi ajatella, että ledikynttilän ei tarvitsekaan teknisenä tuotteena olla oikean kynttilän oloinen - että se voisi olla jotain muutakin. Mutta ainakin itse olin hankkimassa juurikin kynttilän korvikkeita paikkoihin, joissa jostain syystä ei voi elävää tulta käyttää.

  Tässä vielä linkkiä googlen kuvahakuun, niin näet millaisesta tuotteesta on kyse: https://www.google.fi/search?q=konstsmide+led+kynttil%C3%A4&biw=1920&bih=1021&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ved=0CEoQsARqFQoTCPXJhJXX0MgCFYuHLAodFNoJyw#imgrc=_

  Tunnelmallista syksyä toivotellen, Ritutiina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Isokiitos Ritutiina! Pitääpä hankkia noita Konstmiden ledkynttilöitä ja huippukätevä tuo ajastin!

   Poista
 2. Itse olen käyttän Clas Ohlssonin led kynttilöitä. Niissä on mielestäni yllättävänkin aidon oloinen loiste. Makuasioita varmastikin kuka mistäkin tykkää :) Ja toki aito kynttilä on aito mutta onhan nämä niin huolettomia ja turvallisia.

  VastaaPoista

Kiva kommentti lämmittää mieltä!