tiistai 27. lokakuuta 2015

Elefanttikuva koululaiselle lahjaksi

Olen saanut useita pyyntöjä kertoa meidän tauluista. Kiitos näistä pyynnöistä, sillä ne saivat minuunkin vauhtia, eli sain vihdoin ostettua muutaman kehyksen. Ja jopa naputelemaan ne seinälle.

Tässä ensimmäinen tauluesittely, joka on isoveljen huoneessa ja hänen saamansa 8-vuotislahja. Posteri on ostettu viime kesänä Tukholman Fotografiska museon Nick Brandtin näyttelystä. Tämä huippuvalokuvaaja ottaa kuvansa ilman zoom-objektiivia eli hän on todella lähellä kuvaamiaan villieläimiä. Näitä upeita postereita voi tilata Fotografiskan verkkokaupasta (klik).Lähteköön tästä liikkeelle, jos nyt ei kuvatulva, niin ainakin kuvasarja meidän tauluista ja julisteista.

t hanna

P.S. Toisin kuin Nick Brandt, minä zoomailen ja rajaan kuviani, sillä eihän romuja kukaan halua katsella. Alla oleva kuva on hyvä esimerkki bloggauskuvista. Olen siivonnut pahimmat sotkut ja kasannut lelut huoneen reunoille. Kuten näette, lelut sijaitsevat juuri ja juuri kuvan ulkopuolella. Näitä "kaaos"kuvia on myös aiemmin pyydetty, mutta jotenkin esteettisyyden nimissä en ole niitä juurikaan julkaissut. Mutta olkoon nyt, tämän kerran, tällainenkin Hannan näköinenkulma:).

3 kommenttia:

 1. Hieno norsu! Ja pahoittelut: Se alimmainen kuva oli paras ja kertoi huoneesta eniten :D reality bloggaus kunniaan! :D ps. Saako kysyä mikä tämä palapelimatto on? Mitä materiaalia ja mistä olet hankkinut? Näyttää aivan ihanalta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sonja, reality on elämää, itse haluan rajata sitä pois täältä, kun blogi on se arjen "kaunistaja". Olen ostanut maton ystävältäni, kysäisenpä mistä hän on sen hankkinut.

   Poista
 2. No senkin puolen ymmärtää.. Mutta kysäiseppä toki, olisi kiva kuulla maton taustat! :)

  VastaaPoista

Kiva kommentti lämmittää mieltä!