tiistai 1. joulukuuta 2015

Ensimmäinen luukku

Nyt se saatiin vihdoin avata:)! Jouluaattoon 23 päivää.Kalenteri tehtiin harjanvarresta ja kukkakepeistä. Kepit saa irrotettua ja koko komeuden pieneen kasaan odottamaan seuraavaa vuotta.
 

Joulukalenterikuusi on lasten olkkarissa yläkerran aulassa.


Ja huomenna saa avata tämän, mitähän täällä on..?

Meidän kalenterissa on vain suklaata. Kekseliäs ystäväni oli lempikarkkien lisäksi ideoinut ihania koko perheen touhuja kuten piparien leivontaa, hohtokeilausta ja kiipeilyä.

t hanna

13 kommenttia:

 1. Ihana kalenteri kerrassaan. Olette kyllä nähneet todella vaivaa kalenterin suhteen ja lopputulos noin tyylikäs. Wau ♥♥♥

  VastaaPoista
 2. Ihana kalenteri, ehdottomasti kokeilemisen arvoinen täällä vuoden päästä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kaima:)! Itselläkin tuli jo idea, mitä tähän voisi ensi vuonna ripustaa. Ja jouluaattona tähän voisi laittaa lasten tekemiä koristeita vuosien varrelta.

   Poista
 3. Ihana kalenteri :) Tuota vois itekki kokeilla ens vuonna. Tälle vuodelle ei ihan kerinnyt joulukalenterin teko, mutta tekeillä on.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Päivi, onneksi on kaupan kalenterit, kuten meidän pikkuveljellä, joka ei kelpuuttanut äidin askartelemaa.

   Poista
 4. Voi ei miten ihania kalentereita blogit on nyt täynnä! Tämäkin niin kaunis! Mukavaa alkanutta joulukuuta ja keskiviikkoa sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on, upeita kalentereita monelta suunnalta. Pitää imeä itseen ideoita ensi vuodelle:). Sinne mukavaa viikonloppua ja itsenäisyyspäivää!

   Poista

Kiva kommentti lämmittää mieltä!