torstai 3. maaliskuuta 2011

Tukholman tuliaisia

Tässä vihdoin kuvia Tukholman tuliaisista. Reissusta on jo tovi, mutta synttärikiireet ja Levin hiihtoloma keskeyttivät kuvien käsittelyn. Halusin myös opetella photosoppailua, joten tunti jos toinenkin kului ohjelman opettelussa. Kuvien muokkaus ei onnistunut vieläkään täysin, mutta seuraavalla kerralla sitten parempia:).

Poikien huoneeseen ostin Svensk Tennin klassista Elefant-kuosia sinisenä. Ostin kangasta, koska valmista päällistä suorakaiteen muotoiseen tyynyyn ei ollut. Ja koska tuli halvemmaksi ostaa kangas. Kiitos mummolle, joka jälleen kerran teki ompelutyön. Viimeistellyn lopputuloksen toi keltainen terenauha. Svensk Tenniä saa tilata myös verkkokaupasta, Suomesta näitä tuotteita ei vielä saa.


Dayn (linkki on nettiakauppaan, joten näitäkin saa tilattua kotisohvalta, jee) tyyny myöskin pojille. Teksti oli äidin mieleen, eikös se ole lasten kasvatuksen ydin se suukottelu ja juttelu:).


Lahjat kummitytölle ja siskolle. Ihania paketteja osaavat tuolla naapurimaassa tehdä. NK:n paketti superkaunis: valkoinen pahvirasia, musta kangasrusetti, söpö pikkupakettikortti ja vaatteet sisällä ihanaan silkkipaperiin käärittynä. Tässä ois Stokkalla oppimista.Olohuoneeseen myös Svensk Tenn -tyyny. Teheran kuosi on vähän erilainen toisella puolella.


Lisäksi  vielä arjen pikkuiloja: Design Torgetin keittiöpyyhe, NK:n Earl Grey -teetä, Milkan suklaata ja Lagerhausin neliövuokia. Tuo Milkan keksisuklaa on ihanaaihanaa, miksei tätä saa mistään Suomesta..?


Ja vielä paljon jäi ostettavaa. Uutta Tukholmaa, ja lottovoittoa, odotellessa.

t hanna

P.S. Tukholma on mun suosikki ostoskaupunki. Se on tarpeeksi pieni eli kaupat löytää.  Ja samalla tarpeeksi suuri eli myynnissä sellaisia merkkejä mitä ei saa Suomesta.

4 kommenttia:

 1. Ihania ostoksia! Alle kk ja pääsee taas Tukkiholmaan! Minulla oli tuota Svensk Tennin Teherania vaalealla pohjalla keittiön ikkunan kappana joskus. Tummapohjaisena oikein kivaa myös. Täytyykin alkaa listata kävelyjärjestykseen, joissa käydä. Ainakin Day Birger et Mikkelsen, Svensk Tenn, Norrgavel, Village, Stockhome, Granit...
  Onko teillä muuten kokemusta Luleån sisustustarjonnasta?

  VastaaPoista
 2. Voi kun pääsis mukaan:). Svensk Tenn on muuten remontin alla, väliaikainen osoite oli Nybrogatan 15. En kyllä tiedä Luulajan sisustuskauppoja, jotenkin kaupunki on kutistunut sitten omien nuoruusaikojen, jolloin siellä käytiin usein vaateostoksilla. Mutta kerro jos käyt!

  VastaaPoista
 3. Voi miten ihania tuliaisia! Kelpuuttaisin kaikki. Tuota Milkan keksisuklaata olen välillä nähnyt K-citymarketissamme. Täytyy tehdä sijaismatka Tukholman sijasta sinne. Tulee halvemmaksi ;D

  VastaaPoista
 4. Oiskohan meidänkin citymarketissa!? Pitääpä katsoa, kiitos vinkistä!

  VastaaPoista

Kiva kommentti lämmittää mieltä!