maanantai 28. maaliskuuta 2011

Meillä: poikien nukkari

Jatketaan kierrosta meillä kotona. Pitkään olen kirjoitellut poikien nukkarin muutoksesta (ks. tunnisteet lastenhuone)... Ja nyt se on valmis. Tosin asunnon myynnin takia sisustus jää vähän kesken, kun seinille ei haluta tehdä reikiä.

Nukkari on myös ensimmäinen makuuhuone kun eteisestä lähdetään peremmälle.


Huoneen koko on n. 13 neliötä ja sitä suurennettiin hiukan alkuperäisestä koosta. 

 Yleisnäkymä ovelta

Tällä hetkellä pikkuveljellä on vielä pinnasänky ja on ainakin siihen asti kun täyttää kaksi vuotta. Todettiin isoveljen kohdalla, että kun maltettiin pitää pinnasänky käytössä tarpeeksi kauan niin sängystä hyppelyvaihe jäi pois. Sisustuksellisesti olisi kyllä ihana jos näkymä olisi symmetrinen eli molemmilla samanlaiset sängyt ja siinä tyynyt. Mutta täytyy sisustusintoisen äidin malttaa mieli... Symmetrisyys muuten onnistuu joskus, sillä sain Huuto.netistä ostettua samanlaisen, jo valmistuksesta lopetetun Ikeasängyn kuin isoveljellä.
 Isoveljen sänky 

Huomaa tarrat sängyn alaosassa: Olivat isän kanssa keksineet liimata tarrat sinne salaa. Kun sängyn paikkaa vaihdettiin, salaisuus paljastui ja samalla loppui tarrojen liimaaminen. Ainakaan vielä ei ole paljastunut uusia tarrapiiloja... :).

 Sängyn tyynyt: Svensk Tenn ja Day, päiväpeitto: Ikea

Kauniin sinistä sängynpeittoa ei tahtonut löytyä, mutta Ikeasta se sitten tarttui mukaan. Koko 180x280cm katkaistiin kahtia, jotta kumpikin poika sai omansa. Materiaali (polyesteri, yök) ei miellytä, mutta en huomannut sitä ostovaiheessa. Elefantti-tyynyt ompeli mummo (ks. Tukholman tuliaisia).

 Uudet verhot (kuva ei suostu kääntymään, anteeksi)

Mummo ompeli Sienna-kankaasta aaltoja verhojen alalaitaan. En halunnut koko verhoja kuviollisena, kun vierastan niitä kuvioita...

Mobile pikkuveljen sängyn päällä

Sainpas sisustuksen sopimaan tähän suosikkimobileen :) (ks.  Lastenhuoneen värit).

 Poikien "yöpöytä"

Pöydällä lojuu aina jonkinlainen kokoelma kirjoja, kuvassa ne on juuri siivottu kasaksi. Lisäksi siskon pojille ostama ukule sopii erinomaisesti piristämään harmaata seinää (ks. Nukkarin uusi seinä), mutta kyllä sitä soitellaankin.

Kirjasäilytys Ikean laatikoissa
Kirjat tosiaan jäävät tässä kodissa lattialle, sillä ostamaani Bookworm-kirjahyllyä ei haluta porata seinään, sillä siitä jää uudelle asukkaalle rumat reijät.

t hanna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kommentti lämmittää mieltä!