tiistai 22. maaliskuuta 2011

Tervetuloa meille

Koko blogin ajan on tarkoituksenani ollut esitellä nykyinen kotimme huone huoneelta. Mutta aina on tullut muuta jutun aihetta. Talven pimeydessä ei ole myös innostanut ottaa kuvia sisältä, mutta nyt kun kevät aurinko paistaa (ja paljastaa) niin valoa riittää kuviinkin asti. Ja tietysti haluttaa ikuistaa koko kotimme ennen kuin muutamme pois. Talomme on siis myynnissä, jos jotakuta kiinnostaa:).

Talomme on vuonna 2006 valmistunut arkkitehti Veli Karjalaisen piirtämä paritalo. Talossa 176.5 neliötä joista alakerrassa on 152 (eteinen, kakkoseteinen, 3 makuuhuonetta, olohuone, keittiö, kodinhoito, pesuhuone, sauna) ja yläkerrassa, osittain avoimena tilana on 25 neliötä (työ- ja vierashuone). Ostimme talon rakennusvaiheessa, joten olemme voineet vaikuttaa kaikkeen muuhun paitsi vesipisteiden paikkoihin. Olemme siis valinneet itse kaikki pintamateriaalit ja pohjaakin muokkasimme jättämällä väliseiniä pois.

Aloitetaan esittely sisäänkäynnistä eli eteinen ja kakkoseteinen eli meidän murteella rönttäeteinen (rönttä tarkoittaa kaikkea ei-hienoa vaatetta).

Näkymä ulko-ovelta; Riikka Soinisen maalaus ja keittiön välitilassa oleva sisäikkuna.

Ulko-ovi ja kenkäsäilytys


Avaimet tallessa

Vaatesäilytystä ja näkymä kakkoseteiseen
Kakkoseteisen urheiluvälineiden säilytystä ja rättipatteri
Jeps, seuravalla kerralla toinen huone.

t hanna

4 kommenttia:

 1. Heips, tulin teille kylään ja odottelen täällä eteisessä kutsua peremmälle ;)

  VastaaPoista
 2. Hannalla on todella kaunista! Upea tuo Riikan maalaus ja sopii tuohon kohtaan kuin nakutettu. Jään odottelemaan jatkoa.

  VastaaPoista
 3. Kiva kun tulitte käymään! Peremmälle pääsette kunhan ehdin järjestämään kuvat... Voi kestää pari päivää, joten istahtakaa rauhassa odottelemaan:).

  Ja kiitos Nannas!

  VastaaPoista
 4. Todella kivannäköinen toi eteinen. Satutko vielä näin monen vuoden jälkeen muistamaan mistä tuo kenkäteline/senkki on hankittu? Nopealla googletuksella en löytänyt vastaavaa, mutta jotain sellaista kovasti kaipaisin.

  VastaaPoista

Kiva kommentti lämmittää mieltä!