perjantai 24. helmikuuta 2012

Täytettyjä paprikoita Levillä

Ulkona paistaa pakkasaurinko. Teimme lounaaksi pitkästä aikaa täytettyjä paprikoita.



Olivat hyviä, sillä ruoka, johon laitetaan Koskenlaskija-sulatejuustoa (mieluiten vielä voimakasta) ei voi olla pahaa.

Levin loma on mennyt mainiosti. Vielä pari yötä täällä tunturimaisemissa.

t hanna

Tässä resepti:

Täytetyt paprikat
4 paprikaa (8 puolikasta)
400g naudan jauhelihaa
1 rs herkkusieniä
½ pkt Koskenlaskija voimakasta sulatejuustoa

½ ruukkua persiljaa
mustapippuria
suolaa
pinnalle juustoraastetta

Kypsytin ensin paprikoita ilman täytettä n. 10 minuuttia, jonka jälkeen laitoin vielä lämpimän täytteen paprikoihin. Sitten uunissa kunnes juustoraaste on sulanut ja ruskistunut hieman.

5 kommenttia:

  1. Voi NAM, nyt alkoi tekemään näitä mieli!

    VastaaPoista
  2. Kiitos, näitä tehdään meillä tänään :)

    VastaaPoista
  3. Meillä oli täytetyt paprikat monta vuotta unohduksissa, kunnes mies ne yksi kaunis päivä muisti ja lounaaksi valmisti. Sen jälkeen lapset ovat vaatineet lisää tätä herkkua :)

    VastaaPoista
  4. Kiitos vinkistä, hyviltä maistuivat paprikat. Sitä jostain syystä aina unohtaa tällaiset hyvät herkut. Kerrohan, mikä tuo Bottnan vieressä oleva palkkiverho sinulla on, metsästän pientä palkkiverhoa takkahuoneeseen;)

    terkuin Sari

    VastaaPoista
  5. Mukava, että maistuu muillekin. Meidänkin lapset tykkäsivät näistä kovasti.

    Bottnan vieressä oleva kangas on Marimekon Kullervo-kangasta.

    VastaaPoista

Kiva kommentti lämmittää mieltä!