perjantai 10. helmikuuta 2012

Vielä siskon kotona

Takkaa mietin koko ajan, mutta annan ajatuksen surrata ja leppuutan teitä (kiitos ihanista kommenteista!) ja itseäni tässä välillä. Nyt lisää kuvia siskon uudesta kodista (kuvia myös täällä).

Siskohan remontoi kodin maalaamalla kaikki seinät valkoiseksi täyshimmeällä sävyttömättömällä Sadolin Light and Space -maalilla.  Loistavan puhdas väri, tätä tulee meidänkin uuteen kotiin... sitten joskus. Lattian punertava pyökkilaminaatti vaihtui yksisauvaiseksi saarniparketiksi. Keittiössä vaihdettiin keittiönkaapin ovet, välitilan materiaali ja tasot. Ja valitettavasti kuvia on vain "jälkeen" -vaiheesta, harmi, sillä pienillä asioilla sai melkoisen muutoksen.

Keittiön välitilaan laitettiin Formican laminaattilevyä laattojen päälle ja muut seinät sävytettiin samalla tumman harmaalla. Keittiön kaapit olivat Ikeasta ja saivat samasta paikasta uudet ovet ja vetimet. Tasoiksi tuli massiivisaarni.Kolatuolikin pääsi omaan kotiinsa (ks. Kola lainassa). Se tuo ihanasti terävyyttä valkoiseen olohuoneeseen ja jatkaa keittiön harmaata sävyä. Ja on niin sopiva pieneen keinutteluun!


Kolan vieressä on televisio.


 Vanhan talon ikkunalaudat ovat tunnelmallisen rosoiset.


Onnea vielä siskon uuteen kotiin! Sisko osti muuten verhokankaaksi valkoista hallaharsoa, jota minullakin on joskus ollut verhona. Superhalpaa, puhtaan valkeaa ja unelman ohutta. Kokeilkaahan:)!


t hanna

P.S. Isoveli katsoi äidin kuvaustouhuja ja rakensi oman asetelman, jossa tärkein elementti on tädin superhieno ladattava ja välkkyvä taskulamppu.


5 kommenttia:

  1. Hyvä maku kummallakin siskolla! Viimeinen asetelma on ehdottomasti näyttävin :) Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
  2. Kaunis koti on kyllä siskollasikin! Blogissani on muuten sinulle haaste! :)

    VastaaPoista
  3. Siskolla(kin) on niin nättiä! Viimeisen kuvan asetelma oli kyllä ehdottomasti hellyyttävin. :)

    VastaaPoista

Kiva kommentti lämmittää mieltä!