sunnuntai 22. huhtikuuta 2012

Välikodin olohuoneessa

Välikodin olohuoneessa on tiivistä (kuten muuallakin) ja niinhän se kuuluu mennäkin, kun väliaikaisessa kodissa kerta ollaan. Sohva on Ire -möblerin ja nojatuoli HT-collectionin Swing keinunojatuoli (minun suosikkipaikka!). Pöytänä on Artekin ritiläpenkki ja jakkara. Taustalla näkyvä kirjahylly on Muuramen.


Matto on "blogimatto" -nimen saanut Ikean Rand-matto. Maton koko 200x300 oli sopiva vanhaan olohuoneeseen, tänne se on liian iso, joten se on rullattu sohvan alle... Ei kovin toimivaa. Mietinnässä on uusi matto, ei tänne vaan uuteen kotiin, mutta en tiedä millainen, kun uuden kodin sisustus ei ole vielä ihan loppuun asti mietitty (niin kuin ei moni muukaan asia). Joten tämä vanha iso matto saa kelvata. Verhotkin ovat vanhan kodin ruokailuhuoneen valkoiset pellavaverhot, jotka on lyhynnetty vain taittamalla.

Teekuppi, raksakuvat, mittaviivotin ja sisustuslehdet/kirjat, niinpä ne illat kuluvat. Kohta mukaan pitää lisätä laskukone, sillä kaikki ihanuudet valitettavasti maksavat ja budjetti ei veny kaikkeen.

t hanna

6 kommenttia:

 1. Hei vaan Hanna! Jos et halua viedä Randia noin isona uuteen kotiin, niin täällä ilmoittautuu vaihtaja/ostajakandidaatti! Tarvitsisin tuon isomman Randin, ja multa löytyy se pienempi. Jos siis haluat luopua matostasi, niin huikkaa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Terve Dooda, olen vähän suunnitellut, että iso Rand tulisi uuden kodin olohuoneeseen. Eikös Ikeaan tullut vasta uusi erä Randeja? Toivottavasti löydät vielä maton.

   Poista
 2. Olettepa saaneet valiaikaiskotinnekin kivaksi! Ihana kuvasarja, varsinkin tuo teekuppikuva on ihana. :-)

  Sateiset terveiset Englannista!

  VastaaPoista
 3. Ihan hieno tuo ritiläpenkki on pöytänä. Meillä on ritiläpenkki jonka toisessa päässä on kukkakaukalo. Aallon huonekalut säilyttää aina arvonsa.

  T: Esa Schultz

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Esa, penkki ajautui vahingossa pöydäksi, kun niille ei oikein löytynyt muutakaan paikkaa.

   Poista

Kiva kommentti lämmittää mieltä!