keskiviikko 11. huhtikuuta 2012

Välikodin "ruokahuone"

Välikodissa ei ole ruokailuhuonetta, niin kuin ei ole keittiötäkään. Ruokapöytä on olohuoneessa ja keittiö on komero. Ruokapöydän pienuus on eniten ahdistanut, siihen kun mahtuu juuri aamun lehti ja teekuppi. Eikä muuta tai muita. Siinä sitten aamulla sovitellaan, kuka syö milloinkin.Pöytä on vanhan kodin työhuoneesta, valkoinen Artekin peruspöytä. Kattolampuista meillä on pula, sillä vanhassa kodissa oli katossa vain upotetut halogeenit, joita ei tietenkään saanut mukaan. Ruokapöydän päälle laitettiinkin Artemiden Tolomeo lattiavalaisin, joka on toiminut hyvin "kattovalaisimena".
Aina pöydällä ei tarvitse olla kukkia, vaan hedelmätkin tuovat kivaa väriä. Sitruunoiden keltainen tuo kevään yhtä hyvin kuin tulppaanit.

t hanna

3 kommenttia:

 1. Tykkäsin! Ihanasti laitettu, ja vielä kun kyseessä väliaikaiskoti!

  Meillä taitaa olla liian lyhyt tämä väliaikaisrupeama, kun näkymä ei ole ollenkaan noin viimeistelty... ;)

  VastaaPoista
 2. Niin nättiä, ja vielä väliaikaiskoti mukama :) Miten meidän väliaikaiskämpästä ei saa tuollaisia kuvia sitten millään.. :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos Liisa ja Mia! Meillä kävi tuuri tämän välikodin kanssa, kun saatiin näin mukava. Kun täällä nyt asutaan ja ollaan joka päivä, varsinkaan kun en ole töissä, halusin käyttää pari päivää (ei siihen järjestelyyn sen enempää aikaa oikeasti mennyt) tavaroiden järjestämiseen. Nyt sitten saadaan rauhassa odotella uuden kodin valmistumista.

  VastaaPoista

Kiva kommentti lämmittää mieltä!