keskiviikko 25. huhtikuuta 2012

Terassikalusteita

Meillä on ollut terassilla Ikean Lillberg sarjan sohva ja kaksi nojatuolia. Katon alla olevalla terassilla ne ovat pärjänneet mainiosti, jopa talvella. Nämä ovat niitä Ikean tähtituotteita, joiden laatu on loistavaa. Mutta miksi niitä ei enää valmisteta..?


(Huomaatko eron terassin värissä? Musta väri terävöitti vanhan kodin terassia ja toi kalusteet paremmin esille.)

Lillbergit pääsevät uuden kotimme yläkerran saunaterassille, joten tarvitsisimme alakerran terassille uudet. Ainoa sekä kukkaroa että makunystyröitä miellyttävä vaihtoehto on Mocohomen kalusteet, joiden suunnittelu on Petra Lasseniuksen käsialaa. 

Kuvat valmistajalta

Nämä kalusteet ovat tehty polyrottingista (yök!), mutta ne ovat mukavan keveät ja sopivan matalaselkäiset. Sarjaan kuuluu riippukeinu, josta olen unelmoinut pitkään. Pitäisikö hankkia nämä nyt (olisivat nyt Vepsäläisellä alennuksessa ja pelkään, että niitä ei saa enää ensi kesänä) vai jäädä odottamaan muita vaihtoehtoja (vaikka Lillbergin uudelleen valmistusta)?

t hanna

4 kommenttia:

 1. Onpas kivan ja kevyen näköiset nuo alemmat.

  Ystäväni takkahuoneessa on nuo Ikeat ja monta leffaa on tullut liikuttua tuoleilla. Yritin sarjaa myös etsiä, kun olisin halunnut tarkemmin tutkia levitettävää sohvaa. Ei ollut eikä kai tulossakaan. Hölmöä.

  VastaaPoista
 2. Mäkin olisin halunnut saunatupaan sen levitettävän version... Nyyh...

  VastaaPoista
 3. Kaikki Ikean hyvät tuotteet lopetetaan...? :(
  Just ajattelin, että olisivatpa oivat meidänkin parvekkeelle aamukahvihetkiä varten noi nojatuolit... Mutta ei sitten vissin...

  VastaaPoista
 4. Nanna: Niin juuri, onkohan tuo lopettaminen joku mainostemppu, jolla nostetaan tuotteen arvoa. Toivotaan, että tulevat vielä joskus valikoimaan takaisin...

  VastaaPoista

Kiva kommentti lämmittää mieltä!