torstai 7. maaliskuuta 2013

Saunatuvan ensi askelia

Meidän saunatupa on saanut ensimmäiset kalusteet. Pihakalusteet saavat toimia talven ajan saunatuvan istuimina. Ja hyvinhän ne sinne sopivat, saa nähdä raskitaanko niitä siirtää ulos ollenkaan.


Uutena ostoksena tuvalle hankittiin Ikeasta lastuarkut, joissa voi säilyttää pyyhkeitä ja laudeliinoja. 
Mies kantoi tuvalle käsipainonsa, ja keksi myös, että saunatuvasta voisi sisustaa isommankin luokan kuntosalin. Niin voi, mutta en ihan heti en lämpene idealle, että istuisin saunan jälkeen jossain painonnostopenkissä vilvoittelemassa...


Tällä hetkellä ajattelen, että saunatupa on vilvoittelu- ja oloskelutila, mutta vieraille myös vierastupa. Siellä niin isovanhemmat kuin muutkin vieraat saavat rauhassa levittäytyä välittämättä meidän touhuista. Muita vaihtoehtoja tilan käyttöön on siis se kuntosali, au-pairin asunto, poikien harrastetila, "kesämökki" jne. Katsotaan mihin päädytään.

t hanna

P.S. Sohva odottaa vielä, että sen ruuvit löytyisivät ja sekin saataisiin koottua.
 

12 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos Heinie. Huomasin juuri, että voisin kuvata niitä lähempää, jotta toteutus tulisi kunnolla esiin. Kunhan vai ehtisi...

   Poista
 2. Hei, mitäs nuo Ikean lastuarkut ovat? Jotain uutuuksiako? Eivät ole tulleet vastaan, mutta näyttävät kivoilta! Mikä materiaali?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Korit ovat Ikean Näsum-sarjaa ja ne on valmistettu banaanikuidusta.

   Poista
 3. Heiiiii!
  Jätin puumerkin (= iso liuta kysymyksiä) tuonne talon piirrustuksiin mikäli ehdit siihen jossain vaiheessa tarttua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Miia ja Meksiko, tervetuloa tänne pohjoisen perukoille:)! Käynpäs heti vastaamassa kysymyksiisi.

   Poista
 4. Levollinen ja harmoninen tunnelma. Teillä "raksalla" näyttää jo niin kovin valmiilta. Meillä vasta työmaa aluillaan..

  Mukavia vilvoitteluhetkiä uuteen saunatupaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maja, niin lastenkin kanssa olemme opetelleet elämään ilman raksaa, vaikka paljon pientähän täällä vielä on tekemättä. Onnea teidän projektiin, kävinkin jo vilkaisemassa. Meilläkin muuten musta ovi:).

   Poista
 5. Ihanalta näyttää! Onneksi olkoon uudesta saunatuvasta! Miia

  VastaaPoista
 6. Meillä on myös jonkinlainen "saunatupa", joka on piakkoin menossa remontin alle. Huvitti, kun teillä oli juuri samanlaiset suunnitelmat kyseisen tilan käyttötarkoitukselle au pairin asuntoa myöten. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katsotaan mihin se arkitodellisuus vie ja mitä saunatuvasta tulee. Toivottavasti ei ainakaan varasto:). Tsemppiä remonttiin!

   Poista

Kiva kommentti lämmittää mieltä!