maanantai 4. maaliskuuta 2013

Terrakottaa keittiössä

Meidän valkoista keittiötä koristavat ihanat punasaviruukut, joihin istutin yrttejä. Yhteen ruukkuun pääsi söpö pinkki hortensia.
 

Yrtit ovat yrttimixejä Kodin 1:stä (5,95 e) ja Bauhausista (3,95 e), nämä ovat vähän vahvempia ja runsaampia kuin kaupan heviosaston yrttiruukut.

Terrakottakuume on vaivannut minua jo tovin, mutta nyt vasta pääsen sitä kunnolla toteuttamaan. Läjä uusia ruukkuja on jo hankittu, pitäisi vain käydä kasviostoksilla. Äitini kyllä suositteli minulle altakasteluruukkuja, sillä olen surkea kukkien kastelija. Mutta aion silti yrittää pitää kasvit elossa aidoissa punasaviruukuissa.

Lisää keittiökuvia tulossa, kunhan saan otettua itseäni tyydyttäviä kuvia...

t hanna 

6 kommenttia:

 1. Hortensiat on niin kauniita kukkia! Mulla on yrtit edelleen laittamatta ;) purkit hommasin jo syksyllä mut siihen se jäikin. Pitääpä hommatakkin muutama yrtti.

  VastaaPoista
 2. Ihanan säväyksen tuovat saviruukut ja yrtit kauniiseen keittiöönne. Jään odottamaan lisäkuvia.

  VastaaPoista
 3. Terrakotta näyttää todella kivalta ja raikkaalta valkoisessa keittiössänne. Jään odottelemaan lisäkuvia minäkin :)

  VastaaPoista
 4. Kivan lookin antaa ruukkujen väri valkoisessa keittiössä. Niitä keittiökuvia sitten vain odotellessa. :)

  VastaaPoista
 5. Niiin ihanalta näyttää teillä, onneksi olkoon uudesta kodista! Valoisaa ja avaraa... Miia

  VastaaPoista
 6. Kiitos kaikki ystävät! Keittiökuvia kyllä riittää, mutta aina niissä on joku asia pielessä, valotus, värisävy, kuvakulma tai joku muu pikkuseikka. Keittiöön olen kyllä tyytyväinen, mutten omiin kuvaustaitoihini... No eiköhän se harjoitus tee joskus minustakin, jos ei nyt mestari, niin ainakin kelvollisen kuvaajan.

  VastaaPoista

Kiva kommentti lämmittää mieltä!