lauantai 2. maaliskuuta 2013

Portaissa

Portaikko on helppo kuvattava näin kun muutosta on vain tovi:), se kun ehkä ainoa paikka, joka on suht valmis. Ikkunasta puuttuu vain näkösuojaksi ajateltu Algue, kunhan se vain löytyisi...

Koivu on aina ollut minun lempipuuni. Se on skandinaavisen tyylin peruspilari, valoisa ja raikas. Niinpä meidän kodin ainoaksi "erikoisuudeksi" tai tehosteeksi tuli koivuvaneri. Sitä on ripaukset eteisessä, portaikossa ja vessassa. Saunatupa on siten kokonaan vanerinen.

Portaikossa vaneria on keskikaiteessa.

 

Vaneri on perussisustusvaneria, joka kiinnitetty pienillä nauloilla. Kiitokset viimeistellystä jäljestä kuuluu Ollille!


Portaiden materiaalina on kokolattiamatto (Golvabia Ljus beige), joka on osoittautunut mainioksi ratkaisuksi. Se estää tehokkaasti liukastumista, mutta eristää myös puuportaiden ääntä. Kauniskin se on. Maton tekstuuri ja kudonta antaa anteeksi roskille, jotka eivät helposti erotu, onneksi:). 


Valo on katossa, jonne on tehty kolo loisteputkelle. Vielä menee lamppu vaihtoon, huomaatteko miksi? Loisteputken päässä on isohko muovikanta, joka tekee varjokohdan. Muuten valo toimii hyvin. Askelmissa on myös pienet lamput, jotka ovat kyllä turhat, koska valaisevat liian vähän.


Letkeää lauantaita kaikille. Meillä on valittuna elokuva mainiosta nettivideovuokraamosta Netflixistä ja pussillinen karkkia:).

t hanna

7 kommenttia:

 1. Oi miten hyvältä näyttää ja koivu antaa lämpöä tilaan. Ihanaa nähdä näin valmista pintaa, itsestä tuntuu välillä, että ei tämä talo ja projekti valmistu koskaan... :).

  VastaaPoista
 2. Hyvältä näyttää! Ja mukavaa kun on panostettu pieniinkin yksityiskohtiin kuten vanerien liittymäkohtiin.

  VastaaPoista
 3. WAU! Onpas tyylikästä. Todella upean näköistä ja hyvin tehty. Vaneri on kyllä hienoa!

  VastaaPoista
 4. Vaneri on niin kaunista! :) Miten toteutitte kiinnityksen? ..ei näy mitään :) Olen samaa mieltä - tyylikästä ja hyvin tehty!!

  VastaaPoista
 5. Kaunis kiitos:) teille. Vaneri on kiinnitetty pienillä nauloilla, lähikuvassa ne taitavat näkyäkin.

  VastaaPoista
 6. hienot portaat. oletko ollut mattoon tyytyväinen? mitä materiaali se on? oliko kallis neliöhinta? helppo asentaa? entä puhdistus ja ylläpito?

  VastaaPoista

Kiva kommentti lämmittää mieltä!