tiistai 26. maaliskuuta 2013

Makuuhuoneessa mummojen tavaroita

Sorrun helposti toistamaan samaa kaavaa jokaisessa huoneessa. Niinpä halusin makuuhuoneeseemme vanhat lipastot yöpöydiksi. Vanhat kalusteet tuovat hitusen historiaa kotiimme, vaikka en muuten olekaan vanhojen kalusteiden perään. Toiseksi halusin niillä estää liiallista toistoa ja tylsyyttäkin, johon helposti luiskahtaa kun sisustaa monia huoneita samalla kaavalla. Yleisilme pitää olla yhtenäinen, mutta seassa voi olla jotain pientä särmää.

Musta lipasto on isomummon, ja sen takaa löytyy vuosiluku 1943. Minun omistusaikana sen väri on vaihdellut valkoisesta ruskeaan ja nyt mustaan.


Koivulipasto puolestaan on mummon, ja hän on ostanut sen ensimmäisillä palkkarahoillaan vuonna 1958.


Makuuhuoneen keskellä on tyhjää, sillä sängynpääty puuttuu. Se on aina ollut kompastuskiveni, enkä ole koskaan omistanut moista. Minulla ei ole mitään ideaa siitä, kertokaa ja vinkatkaa te hyvistä ideoista!

t hanna

2 kommenttia:

 1. Hyvältä näyttää teidän uusi koti. Pitkästä aikaa muistin käydä täällä kurkkaamassa! :)

  Mulla on sama ongelma sängynpäädyn kanssa, tai itse asiassa koko sängyn kanssa :D Uusi sänky hankintalistalla, mutta sängynpäätyongelman kanssa painitaan sittenkin vielä. Ja nuo yöpöydät on kivat. Meillä on 70-lukulaiset valkoiset yöpöydät, kylläkin kirppikseltä. Tykkään niistä mielettömästi, kun muistan juuri samanlaiset mummolastani. Parasta on yhdistää pikkuisen jotain vanhaa uuden sekaan, vähän jotain kerroksellisuutta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia Petran:). Niin, mitähän sitä keksittäisiin sängynpäädyksi:)?

   Poista

Kiva kommentti lämmittää mieltä!