perjantai 23. elokuuta 2013

Terassin keinu ja keinuhaave

Huh, mikä viikko, monenlaista vaativaa, mutta kivaa työhommaa, reissua Helsinkiin, iltakokousta ja päälle tietysti kaikki arkiset kotihommat (kuten petauspatjan pesut pikkuveljen yövahingon jälkeen jne.). Mutta nyt levätään ja nautitaan vielä kesäisestä säästä. Meidän pojat pystyttivät pop-up-teltan (joo sellainen löytyi kesällä verkkokaupasta) ja aikovat yöpyä siellä kera herkkueväiden.

Mutta tämä on sisustusblogi, joten asiaan:). Alakerran terassilla pyöri tänä kesänä Ikean riippukeinu (vanhempaa mallia). Keinu on kiva, mutta paikka ei ehkä ollut paras. Olisin halunnut keinun ikkunoiden eteen, mutta mies ei antanut laittaa, ettei vain vahingossa keinuta ikkunoita rikki. Täytyy myöntää, että järkevää, varsinkin kahden pikkupojanviikarin perheessä.
 


Unelmani olisi ollut kattorakenteista kettingillä roikkuva puukeinu. Tiedättekö sellainen, joita näkyy amerikkalaisissa leffoissa talojen terasseilla, nimeltään "porch swing".


Ehkä ensi kesäksi saan sellaisen tämän riippukeinun tilalle (ei siis tuohon ikkunan eteen). Tilaa sille olisi ja riippukeinunkin voi nostaa kattoterassille. No, vuosi aikaa pehmittää miestä:).

Iloista perjantaita teille ystävät! Meille tulossa kylästely viikonloppu. Tänään kylään ja huomenna kylään. Ja sunnuntaina kirppikselle, nähdään siellä:).

t hanna 

2 kommenttia:

 1. Hei Hanna ja terveisiä sateisesta aamusta :)

  Eilen oltiin paikallisilla rakentajamessuilla ja näin siellä kahviossa tuollaiset riippukeinut, joissa kettinkien tilalla oli paksut valkoiset köydet. Olivat todella hyvännäköiset! Ja kaikissa keinuissa oli myös istujia, joten ilmeisen mukavat myös :D Tuolla toteutuksella kettinkien kalinasta pääsisi eroon, ellei se ole juuri se juttu, mitä haet :)

  Lämmintä syksynjatkoa
  Johanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä! En ollut ajatellut tarkemmin keinun kiinnitystapaa, muuten kuin, ettei jalkoja tulisi. Mutta köysi olisi varmasti ainakin hiljaisempi vaihtoehto:).

   Poista

Kiva kommentti lämmittää mieltä!