tiistai 27. elokuuta 2013

Kuva-arvoitus

Kuka arvaa mitä näissä kuvissa on?


Tässä toinen kuvavinkki:


Enempää en uskalla paljastaa, menee muuten teille liian helpoksi (vai onko jo valmiiksi liian helppo?).

Jätän teidän arvailemaan ja lentelen parin päivän työmatkalle Helsinkiin. Mutta älä huoli,  lupaan paljastaa torstaina vähän enemmän miltä nämä nojatuolit näyttävät meillä.

t hanna

4 kommenttia:

 1. Hei Hanna.
  Muistelen, että teidän keittiö on Aallon kalusteelta? Oletteko olleet tyytyväisiä? Tuliko toimitus ajoissa ja sellaisena kuin sen tilasitte? Onko keittiö pelannut hyvin?
  Me tehdään parhaillaan päätöstä kiintokalusteista ja itse valitsisin välittömästi kyseisen puljun toimittajaksi, mutta mies empii, sillä se ei ole läheskään edullisin. Miehelle merkitsee hintalappu, minulle palvelu, se miten minua ymmärretään ja se miltä kuvat näyttää. :-)
  T. Rouskutien Sari

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Sari, kiva kuulla sinusta. Anteeksi kun en ole aiemmin ehtinyt vastaamaan.

   Aallon kaluste on meille ollut hyvä valinta, muilta toimittajilta emme olisi saaneet vastaavaa keittiötä. Keittiö on toiminut hyvin (itse kun suunnittelin:)), toimitus tuli ajoissa ja keittiö on kuvien mukainen. Voin siis lämpimästi suositella:). Milloin teillä on muutto, tsemppiä loppuprojektiin!

   Poista
 2. Toivon mukaan päästään jouluksi kotiin. Jos ei vielä jouluksi, niin tammikuussa viimeistään. =)Riippuu siis omasta innosta, kun timpurit teki talon ulkoa valmiiksi, sisältä levypinnoille -sopimuksella. Nyt punnerretaan omin pikku kätösin talo valmiiksi. Paitsi seinät tasoittaa ja maalaa tuttu ammattilainen ja kylppärin laatoittaa joku, jolta homma varmasti onnistuu. Tsemppiä varmasti tarvitaan, kiitos siis siitä. Tänään ilmoitin muuten Aallon kalusteelle, että tehdään kaupat heidän kanssaan. M antoi periksi. =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa hyvältä, pian nämä viimeiset kuukaudet menevät.

   Poista

Kiva kommentti lämmittää mieltä!