perjantai 27. syyskuuta 2013

Alakerran wc

Alakerran wc on meillä tummanharmaa. Eloa tilaan tuovat koivuiset yksityiskohdat: allastaso ja hylly (DIY), vanerilaatikot, koivuinen peili jakkara (jotta pikkuveli yltää pesemään kädet). Vesihyasinttimatossa samaa sävyä.


 


Laatat Pukkila Koodi tummanharmaa (seinälaatta 20 x 20 ja lattia 10 x 10)
Sauma Pukkila Grafiitinharmaa
Allas Otsoson Cubo
Hana Oras Cubista
WC-istuin Ido Seven
Taso DIY koivuvaneri
Vanerilaatikot Lagerhaus
Vaneripuu Lovi
Kynsiharja Annansilmät
Puukenkä Amsterdam
Matto Kodin 1 

Olisin halunnut kaakeleiden tilalle maalatut seinät, mutta miehen tahto voitti. Tilassa on suihkuvaraus, jota ajatellen mies halusi kaakeloida tilan jo nyt. Kaakeleiden kalseutta häivyttämään ajatuksenani on kerätä peräseinälle erilaisia peilejä, vielä ei ole tullut mieluisia vastaan. Mutta pidän silmät auki kirppiksillä.

Ihanaista perjantaita!

t hanna

9 kommenttia:

 1. Kivannäköinen! Paitsi tilanhan olisi voinut myös kaakeloida osittain. Miehelle terveisiä...
  Vanerinen taso ja laatikot ovat kauniit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin olisi voinut jättää esim. Yhden seinän ilman kaakeleita...

   Poista
 2. Onpa kaunis taso ja laatikostot. Ihanan erilaista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Joo moni vieras onkin todennut, että olipa kaunis yllätys kun ovat vessan oven avanneet. Ratkaisu on erilainen, en olisi millään halunnutkaan perinteisiä kiintokalusteita kun säilytystilaan tarvetta ei tässä vessassa ollut. Tämä ratkaisu miellytti silmää ja oli myös edullinen.

   Poista
 3. Ihanan näköistä, ihanat yhdessä; harmaa ja puu. Tosi kivat noi vanerilaatikot. Meillä tosiaan kylpääriin tulossa niitä Bauhausin laatikoita vielä, viikonloppuna vähän työstettiin ja ideoitiin.

  VastaaPoista
 4. Kaunista! Tykkään tosi paljon vaaleasta puusta ja passaa hienosti tumman kans. Olen myös haaveillut tuosta lovin puusta. ehkä tänä syksynä raskin sen ostaa, ehkä!

  VastaaPoista
 5. Kiitos Nanna ja Ainutlaatuinen.

  VastaaPoista
 6. Hei, teiltä löytyi juuri sellainen wc-taso, mistä olen aina haaveillut :) Miten teitte ja kiinnititte nuo tasot? Käsittelittekö vanerin jotenkin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vanerit leikkautettiin vanerikaupassa suoraan sopiviin mittoihin ja kiinnitettiin kulmaraudoilla. Vaneri on nyt käsitelty Nano1 nimisellä suojallla, ja on toiminut nyt puolitoistavuotta, mutta tarkoituksena on nyt käsitellä pinta Osmocolorin Uviwaxilla.

   Poista

Kiva kommentti lämmittää mieltä!