maanantai 30. syyskuuta 2013

Halkopaikka

Kesällä vaihtolavoille kyhätty sohva sai väistyä halkopinon tieltä. Kannoin eilen ihanassa syyssäässä halkoja lähemmäs taloa, jotta takkapuita ei tarvitsisi talvella hakea kinosten seasta.


Sisälle halot kannetaan Balmuirin nahkakorissa. Miehen Brasiliasta aikoinaan ostama nahkapallilla istutaan kun takkaa sytytetään.


On ne vain niin kauniita nuo puut...


Ilma on kylmennyt jo niin, että takkassa on rätissyt tuli jo monena iltana.

t hanna

6 kommenttia:

 1. Todella kauniin näköinen halkopaikka, tykkään!

  VastaaPoista
 2. Aivan ihanan näköistä! Kyllä puu on ihana materiaali ja niin kaunis! Passaa huipusti nuo nahka jutut. Meillä tänään asennettiin piippua ja huomenna jatketaan. Ehkä keskiviikkona palaa takassa tuli :)

  VastaaPoista
 3. Puut ovat todellakin kauniita, MUTTA... en voi ymmärtää, ettei kaikkiin uusiin taloihin suunnitella halkosäilytystä! Useimmissa taloissa on kuitenkin takka, muttei minkäänlaista oikeaa säilytystilaa haloille. Pitäisi olla perusjuttuna jokaisessa uudess talossa!

  VastaaPoista
 4. Kiitos, yksinkertaiset asiat ovat kauniita. Ja totta on, että haloille kannattaa suunnitella oma paikka, meillä se on juuri kuvissa näkyvä kolo. Tosin kesällä "varastin" sen sohvalle, ja taidan tehdä niin ensikin kesänä. Takkapuita kun ei kesällä juurikaan tarvita.

  VastaaPoista

Kiva kommentti lämmittää mieltä!