perjantai 20. syyskuuta 2013

Tyylikäät pesupullot keittiöön

Meidän keittiö on saanut uudet tyylikkäät pesuainepullot. Näitä ei tarvitse piilottaa kaappiin (josta mies eikä lapset niitä tietenkään löydä). Ja kyllä näiden pesutehokin on riittävä, ja tuoksu on mitä ihanin.
Niin, ja tuossa isoimmassa pullossa ei ole enää Linnevattenia vaan tiskiainevesisekoitusta, joka on paras pesuaine ruokapöydän ja keittiön tason puhtaana pitoon. Mutta eihän sellainen tavallinen valkoinen suihkepullo sovi noiden L:A Bruketin pullojen joukkoon, joten vaihdoin pullojen sisällöt ja kauniimpi uudella sisällöllä pääsi esille.

t hanna

6 kommenttia:

 1. Voi kun olisikin noin paljon laskutilaa ja tilaa ylipäätään keittiössä. Olisi mukava sisustaa tuollaisilla jutuilla.

  Mukavaa sunnuntain jatkoa! :)

  VastaaPoista
 2. Mistä kaupoista näytä löytää? Hienoja ovat!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös vaan:), Oulussa näitä on kaupan torin punaisessa makasiinissa, jossa on ihana Lifestylenordic -sisustuskauppa.

   Poista
 3. Teillä on todella kaunis, eleetön keittiö! Mitä olet tykännyt noista vetimistä? Onko teillä sellainen jääkaapin ovessakin? Käyn parhaillaan sisäistä kamppailua keittiön ovimallin kanssa ja arvon sormiurallisen oven ja sileän oven+tuollaisen "piilovetimen" välillä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Vetimet ovat toimineet erinomaisestin, myös jääkaapin ovessa, vaikka ensin mies sitä epäilikin. Otepinta on aika lyhyt/pieni, mutta olemme tottuneet samantyylisiin edellisessä kodissa. Erityisesti pidän niiden huomaamattomuudesta. Yläkaappien vetimettömyys on sekin osoittautunut ajattomaksi ja hyväksi ratkaisuksi. Tsemppiä päätöksiin!

   Poista

Kiva kommentti lämmittää mieltä!