perjantai 10. tammikuuta 2014

Ihania lastenkalusteita!


Katsokaa miten tämä söpö ja moderni leikkimökki! Ja miten hienoa, että sitä voi myös käyttää huvimajana isojen liukuovien ansiosta (korkeutta ei kyllä ole kuin 170 cm, tosin saa tilattua myös erikoismitoilla). Kuvitelkaa miten hauskoja kauppaleikkejä liukuikkunan kautta voi leikkiä. Ja entäs sitten lasten synttärikutsut tässä mökissä! Mökin saa myös puuvalmiina, jolloin värityksen voi päättää itse.Entä mitä pidätte tästä lasten sisäleikkimajasta? Hauska piilopaikka, ja tähänkin voisi laittaa vielä tikkaat, joten katolle pääsisi pienemmätkin (isommat varmaan pääsevät ilman tikkaitakin).
Ja tämä lasten työpiste, yksinkertainen ja tyylikäs.


Samalta valmistajalta löytyvät myös ihastuttavat pihasaunat. Pienoinen pettymys oli pihakalusteet, jotka olivat tylsiä ja tavanomaisia muihin tuotteisiin verrattuna.

Olen aivan täpinöissäni näistä mainioista tuotteista. Iloitsen myös miten kauniisti tuotekuvat on stailattu. Lämpimästi ja elävästi, jopa muodikkaasti. Harvinaista suomalaisella tuotekentällä. Katsokaapa esimerkiksi suomalaisten keittiövalmistajien mainoskuvia, jotka ovat niin elottomia, värittömiä ja teennäisiä. Tämän vuoksi kauniskaan tuote ei innosta eikä herätä mielenkiintoa. Tästä intohimostani voisin raapustaa vaikka omankin postauksen:).

Luona-out ja Luona-in tuotteita valmistaa Puurauhala Oy ja lisätietoja (ja postauksen kuvat) täältä.

Ihanaista perjantaita ja viikonloppua! Ja yes, Oulussa sataa vihdoin lunta (pakkastakin 10 astetta), joten ehkä viikonloppuna pääsen vihdoin hiihtämään.

t hanna

P.S. Mietin kuumeisesti mihin kohtaan meidän pihassa pistäisin tuon leikkimökki-huvimajan..?

2 kommenttia:

  1. Aivan ihana leikkimökki..passais meidän pihapiiriin loistavasti! Muutkin kalusteet on hienoja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samaa mieltä:). Onneksi meillä on talvi aikaa miettiä, mihin mökki pihassa sopisi:).

      Poista

Kiva kommentti lämmittää mieltä!