torstai 30. tammikuuta 2014

Raksavinkki: Leikkaa ja teippaa

Raksavinkki mistä en ole vielä kertonut, on yksinkertainen. Leikkasin post-it-lapun liimareunasta kaikki uuteen kotiimme muuttavat kalusteet pohjapiirroksen kanssa samaan mittakaavaan. Näin sain suunnitella ja liikutella huonekaluja tiloissa miten halusin. Jokainen millin suikalekin oli tärkeä:). Eikä tarvinnut raksalla heilua mittanauha kädessä.


Minikalusteet auttoivat myös tilan koon hahmottamisessa. Kun tiesin kalusteeni koot ja asettelin niitä huoneisiin, ymmärsin paremmin mitä huoneeseen saadaan mahtumaan. Lisäksi minikalusteet auttoivat mm. mitoittamaan ruokapöydän valaisinpaikan, television johtoreiän seinään ja lattiapistorasian paikan. 

Joku osaavahan tekee tämän tietysti sähköisesti, mutta itse en jaksanut ruveta opettelemaan minkään ohjelmiston käyttöä, vaan turvaudun yksinkertaiseen leikkaa ja teippaa -tapaan.
Muita raksavinkkejä mm. pistorasioiden paikoista ja valaisimista löydät sivupalkista kohdasta raksavinkit.


t hanna

Tämä kirjoitus osallistuu nettirautakauppa www.taloon.com:in blogikilpailuun http://raksaniksit.fi kutsuttuna. Voit käydä äänestämässä suosikkivinkkiäsi ja voittaa akkuruuvinvääntimen (arvo 479 e).

3 kommenttia:

  1. Höh, olisin käynyt äänestämässä sinua mutta en löytänyt tätä vinkkiäsi sivuilta??

    VastaaPoista
  2. Samalla tavalla ollaan suunniteltu mm. kylpyhuoneen kalustus ja keittiön saarekkeen sijoituspaikka. Toimii helposti ja hienosti!

    VastaaPoista

Kiva kommentti lämmittää mieltä!