tiistai 4. helmikuuta 2014

Tässä minä istun

Kun vihdoin sain uudistettua blogin ulkonäköä, huomasin, että meidän olohuoneesta ei taida olla kunnon näkymää. Niinpä esittelen teille bloginurkkani. Tässä siis istun ja bloggailen itse sekä nautin toisten blogeista. Television seinäpidike pitäisi joskus muistaa ostaa, näin näkymä olisi ilmavampi ja telkkari rytmittyisi paremmin yhdeksi mustaksi tauluksi.

 

Eilen illalla istustelin kera viinin ja juustojen, arki-iltoina seurana on teekupponen. Mutta aina pitää olla villasukat jalassa:).
 

Tästä nurkasta näen joka paikkaan, tosin muualla kuin sohvan suunnalla ei ollut kuvauskelpoista:).
Mitä pidät uudesta banneristani? Sitä väsätessä harmittelin, kun en osaa koodata, sillä kauniin blogin tekeminen ei taida olla muuten mahdollista. Vai onko teillä hyviä vinkkejä?

t hanna

13 kommenttia:

 1. Mielestäni sinulla on kaunis blogi :) Mutta vinkkejä blogin tekoon kaipaisin minäkin, nimim. en osaa edes yksinkertaisimpia juttuja :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi miten kauniisti sanottu, kiitos:). Löytyisiköhän jostain joku kurssi "näin teen kauniin blogin" - ehkä voisimme mennä sinne yhdessä:)?

   Poista
  2. Kannatetaan - etenkin jos löytyy sellainen nettiversio kurssista, voisi sitten opiskella omaan tahtiin ja silloin kuin muilta velvollisuuksilta kerkeää ;)

   Poista
 2. Upealta näyttää blogisi. Samaa kaipailisin itsekin, opastusta blogin ulkoasun yms päivitykseen. Myös koti näyttää tosi hyvältä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Lisää osallistujia "näin teen kauniin blogin" -kurssille, vai mitä:)?

   Poista
 3. Hyvältä näyttää banneri ja olohuone!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miia, kiitos! Hyvältä näyttää myös teillä, milloinkahan pääsisin livenä käymään?

   Poista
 4. Kauniin ja kodikkaan näköistä. Saanko kysyä mistä on tuo kivi-taulu?
  t:viivi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Viivi, kiva, että näyttää kodikkaalta. Sitä tavoittelenkin, koti on meitä varten:). Taulu on Matti Hintikan grafiikan vedos, joka ostettu vuosia sitten oululaisesta galleria Harmajasta.

   Poista
 5. Minäkin ilmottaudun kurssille! Olisi tekemistä ulkoasun parantamiseksi, en vaan osaa.. Kaunista teillä on!

  VastaaPoista

Kiva kommentti lämmittää mieltä!