torstai 20. helmikuuta 2014

Helsingin herkkuja

Helsingissä lähes viikoittain piipahtaessa ehdin iltaisin aina jotain sellaista mihin kotona on arkena harvoin aikaa. Käydä ihanissa kahviloissa taikka ravintoloissa, nauttia jostain kulttuuritapahtumasta taikka tehdä vain ostoksia. Enkä tarkoita oman vaatevaraston täydentämistä, vaan ihan niitä arkisia ostoksia kuten tarhatossuja tai kinttaita, jotka meillä tuntuvat aina olevan hukassa.

Niin, ja Helsingissä muistan ottaa kameran mukaan ja ottaa vielä kuviakin kun ei ole lapsia mukana pyörimässä. Voi, että ihailen niitä bloggaajia, jotka ehtivät lasten kanssa touhutessa vielä kuvailemaan sitä menoja ja monesti vielä ympäristöäkin. Ei onnistu minulta.

Mutta asiaan siis. Viime Helsingin reissulla nautin taitavan ja monilahjakkaan Henrik Vibskovin töistä Designmuseossa. Ja söin tunnelmallisessa Fafa'sissa herkku kababia. Paikka oli aivan ihana! Menkää, menkää jompaan kumpaan, taikka kumpaankin!

 Milloinkahan ehtisin esittelemään oululaisia suosikkipaikkojani..?

Iloista iltaa!

t hanna

2 kommenttia:

  1. No nimenomaan, laitathan joku kerta postausta näistä kotikaupungin kivoista jutuista :). Mielelläni kyllä näitä pääkaupungin paloja maistelen. Olen sellainen Helsinki-fani, että nauttisin kovasti tuollaisesta piipahtelumahdollisuudesta sinne.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitää yrittää:). Kiva on Helsingissä piipahdella, mutta kotona silti paras:).

      Poista

Kiva kommentti lämmittää mieltä!