perjantai 6. marraskuuta 2015

9 x Lumikenkä

Ihana tori.fi esitteli neljää Lumikenkätuolia ja pöytää lähes naapurissa, ja silloin painoin nopeasti klik. Tosiasiassa tarvitsin vain kaksi tuolia, mutta jos settiä myydään, sehän on pakko ostaa. Samalla nettikirpparilla myin pois Ikean Storselen rottinkituolin (en tykännyt sen mustasta väristä kattoterasilla, katso look-täältä ja täältä), joten sen tilalle piti löytää jotain.

Eli kaksi Lumikenkää sopii täydellisesti kattoterassille, yksi tuoli menisi Levin mökille ja jos oikein sovittelen myös pöytä voisi siellä upota johonkin nurkkaan. Mutta nyt minulla on yksi Lumikenkä vailla paikkaa. Niinpä rupesin mallailemaan klassikkorottinkia eri nurkkiin ja löysin yhdeksän eri paikkaa mihin sen voisin upottaa.

Sovittelin ensimmäiseksi Lumikenkää olkkarin nojatuolin paikalle. Tässä kohtaa tuoleja pitäisi olla ehkä kaksi, sillä vastapäätäkin on kaksi nojatuolia. Näin tulisi symmetrinen asetelma.


Takan edessä voisi olla tuolille paikka. 


Ehdottomia nämä tuolit ovat kattoterasilla, mahtuisivatko kaikki kolme terassille..?


Kattoterassin toiseen päähänkin tuoli sopisi mainiosti.


Jaa, ja mikseipä portaikon yläpäähän.


Uloskin voisi tuolia sovitella. Tietysti vain kesällä, talvella taitaisivat vain mennä pilalle. Syysistutukseni näkyvät myös kuvassa, yksinkertaisia mäntyjä terrakottaruukuissa.


Vaneriseen saunatupaa rottinki sopii mainiosti.


Isoveljellä on nojatuoli, joten pikkuvelikin tarvitsisi omansa.


Eteisessäkin tuoli voisi toimia.


Kerro sinä mihin paikkaan laittaisit tuolin? 

t hanna 

P.S. Syysvalo toi kivoja raitoja kuviin:).

2 kommenttia:

  1. Tuo sopii kyllä niin jokaiseen noista kohtaan teidän talossa! Mahtava tuoli, ku voi siirrellä vaikka fiiliksen mukaan! :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, tuoli on vielä keveä, niinpä sitä on helppo siirrellä:).

      Poista

Kiva kommentti lämmittää mieltä!