keskiviikko 4. marraskuuta 2015

Kolme joulutyyliä

Mitä tapahtuu kun suomalainen, ruotsalainen ja norjalainen huippubloggaaja saa lahjakkaisiin käsiinsä Elloksen tuotteita ja käskyn tehdä niillä unelmiensa joulun tunnelman? Lopputuloksena on luonnollisesti kolme kaunista ja idearikasta joulusisustusta. Kaikki erilaisia, mutta ihania. Mikä on sinun suosikkisi?

Ruotsalaisen Fridan joulussa on perinteisyyttä syvän tumman punaisen värin myötä, on siellä ripaus sinistäkin. Ja katso, joulutähtien ei tarvitse roikkua ikkoinoissa. Ja halot voi latoa sivupöydälle.  Norjalaisen Ninan tyylissä modernia ja muodikasta mustaa ja kultaa. 


Susannan joulu tuo mieleen vanhan maatalon joulun punasaviastioineen ja pipareineen.


Kuvat Ellos

Minun suosikkini on ehkä Ninan mustakultainen joulu, tai en tiedä olisiko kuitenkin Fridan punainen ja kodikas tunnelma...

Yhteistä näille kaikille jouluntunnelmakuville näyttää olevan vihreä väri. Ehkäpä se on tämän vuoden joulun hitti? Minua se ainakin innostaa, tuollainen tummanmetsäinen vihreä. Sitä on myös helppo lisätä mihin tahansa joulutyyliin ja -väriin edullisesti ja helposti. Ei muuta kuin metsään ennen kuin sataa lunta:)! 

t hanna

P.S. Oletko jo valmis jouluaiheisiin postauksiin?

8 kommenttia:

 1. Kaikki sisustukset olivat kauniita. Tällä hetkellä alin sopis väriltään meille jouluksi, mutta perinteisellä punaisella varmaan mennään ja sekoitus modernia ja perinteistä. Ite olen ajatellut vielä myöhemmäksi jättää joulupostaukset, jotenkin tuntuu että ollaan yhä aikaisemmin hössöttämässä joulun kanssa. Mittari näytti +12 päivällä eli joulusta ei vielä pitkään aikaa tietoa. Muutenkin tulen joulun kanssa jälki junassa :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Keli on kyllä kaikkea muuta kuin jouluinen. Minä taas olen aikainen lintu, tykkään suunnitella ja nauttia etukäteen. Sitten kun pyhät ovat ohi, pakkaan kiireesti kaikki joulujutut pois.

   Poista
 2. Mikään näistä ei ole yks yhteen oman makuni kanssa, sillä tykkään ehkä hieman enemmän kimmellyksestä! :D Näistä lempparini on joko ensimmäinen tai toinen. Ensimmäisessä on liikaa punaista ja toinen taas hieman liian mitäänsanomaton, vaikka värimaailman onkin mieluisa.

  Minä mietin tänään että joko kohta saisin hakea oman "joulukuusen" sisälle... Joten valmiina ollaan! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, glitter puuttui näistä kaikista tyyleistä. Näytähän millainen kuusi on:).

   Poista
 3. Ehdottomasti mustakultainen on makuuni täydellinen <3 kiitos näistä ideoista :)

  VastaaPoista
 4. Susannan joulu raikkain, tykkäsin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Susannan tyyli on kyllä sympaattinen ja herkkä:).

   Poista

Kiva kommentti lämmittää mieltä!