maanantai 9. tammikuuta 2012

Arkiruuan pelastaja!

Jippii, nyt loppuu pohtiminen mitä syötäisiin tänään. Tilasin Syö hyvin -palvelusta ruokakassin kotiovelle hintaan 85 e. Kassi sisältää ruoka-ainekset ja ohjeet viiteen ruokaan. Tämän viikon ruokalistalla ovat:

* Curryjauhelihapaistos ananaksilla
* Broileripata chilillä
* Herkulliset selleripihvit
* Pastaa katkaravuilla ja tomaateilla
* Lasinuudelit paistisuikaleilla


Tämä on kyllä minulle tervetullut helpotus, sillä on haastavaa miettiä vaihtelevia ja maukkaita ruokia joka päiväksi. Varsinkin kun pidän itse hyvästä ruuasta, enkä halua syödä eineksiä eikä pakastealtaan ruuat tai edes vihannekset maistu. Kaikki tehdään siis alusta asti itse. Työlästä, mutta maukkaampaa, ainakin minusta. Mutta olen lopen kyllästynyt omaan ruokalistaani, jossa ovat jo pitkään pyörineet samat, tylsät kotiruuat...

Katsotaan miltä ruuat maistuu ja saako ne suhteellisen nopsasti valmiiksi. Jos kaikki toimii, minusta tulee kyllä Syö hyvin vakioasiakas.

t hanna

6 kommenttia:

 1. Kuulostaapa mielenkiintoiselta! Saiko siellä valita esim. allergioiden mukaan ruuat? Ja toimii siis Oulussakin? Wau!!

  VastaaPoista
 2. Tästä luinkin jostain lehdestä ja kovasti harmitti kun ei tätä palvelua ei tänne saa. Olisi ihan tervetullut helpotus meidänkin arkeen.

  VastaaPoista
 3. Tuo viikon menu kuullosti kyllä todella houkuttelevalta. Itse koen myös välillä hankalaksi koko viikon ruokalistan suunnittelun. Onneksi myös mieheke osallistuu niin pöperön laittoon kuin ideointiinkin, mutta välillä olisi kiva saada ideoita jostain toisaalta. Vaikka kuinka kokeilee uutta niin oma mielikuvani on että ruokalistalle ei tule mitään täysin uutta. Esimerkiksi haluaisin opetella tekemään kattavammin maittavia kasvisruokia.

  VastaaPoista
 4. Minäkin kuulin palvelusta ja jäin sitä kovasti pohtimaan. Meillä ruokalista kun on niiiin yksipuolinen -samat ruuat pyörivät viikosta toiseen.

  VastaaPoista
 5. Tickler: Ymmärtääkseni allergiat huomioidaan, mutta kannattaa tarkistaa asia.
  Lumi: Minäkin lukenut tästä monesta lehdestä, ja on kyllä ihana tällaisia palveluita on muuallakin kuin pääkaupunkiseudulla. Toivotaan, että sinunkin paikkakunnalle saataisiin samanlaista.
  Nuokku: Sama täällä, enemmän maukkaampia kasvisruokia:). Tämän viikon selleri ei vaan ole minun suosikkikasvis, mutta voihan ne silti yllättää positiivisesti. Onpa sulla ihana mies kun osallistuu ruuanlaittoon, jos meidän isältä kysytään mitä syödään vastaus on aina sama: makaroonilaatikkoa:).
  Anttis: Sanopa muuta, kotiäitinä kun ei edes saa vaihtelevaa työlounasta, vaan itse tehtyjä samoja pöperöitä päivästä toiseen. Eipä muuta kuin tilaamaan, seuraavan viikon ruuat pitää tilata keskiviikkoon mennessä:).

  VastaaPoista
 6. Kivannakoinen ja mielenkiintoinen blogi!

  VastaaPoista

Kiva kommentti lämmittää mieltä!