torstai 26. tammikuuta 2012

Miinus 110 neliötä

Meidän "välikotimme" on tosiaan 110 neliötä entistä kotia pienempi, tilaa on huikeat 67,5 neliötä. Mummolan 300 neliön traktoritalliin kuskattiin jokunen peräkärryllinen tavaraa.

Muutossa päänvaivaa tuotti päätös mitä seuraavan vuoden aikana tarvitsee. Ja kun sisustaminen on intohimona, niin valitse siinä sitten niiden kaikkien "tarpeellisten" tyynyliinojen, lakanoiden, astioiden, maljakoiden, kynttiläjalkojen jne. röykkiöstä se kaikkein mieluisin ja vie loput vuodeksi varastoon. Arvaatte, että oli vaikeaa...


Pari maljakkoa saatiin onneksi sovitettua tähän entisen kodin työhuoneen hyllykköön, ja ne kaikki sisustuslehdet. Eikä yksikään hyllyssä asuva laatikko tai purkki ole tyhjä, vaan niistä löytyy "oikeita" hyötytavaroita.
 

Takana oleviin kaappeihin ja laatikoihin ängettiin tulostin ja muut paperitavarat. Onneksi löytyi tuollaisia ovellisia kaappeja, joihin sai piilotettua siististi arjen tarpeellisia tavaroita.

Tosin siirtyvän tavaramäärän edessä rupesi hirvittämään, mihin sitä oikeasti kaikkea rompetta tarvitsee? Tämä välikoti vaihe sen paljastaa. Jos niitä varaston tavaroita ei kaivata, ei niitä tarvitse uuteen kotiin tuodakaan. Ja uutta ostetaan enää harkiten.

t hanna

P.S. Terveisiä Helsingistä, missä ollaan katsastamassa siskon uutta kotia:). Hyvää loppuviikkoa!

3 kommenttia:

 1. Olisi mukava nähdä väliaikaisen kotinne muitakin nurkkia :)

  VastaaPoista
 2. Heippa! Eksyin tänne jonkin toisen blogin kautta ja koukkuun jäin! Mielenkiintoisia aikoja eletään teillä(kin).

  VastaaPoista
 3. Anu: Tavoitteena on näyttää lisää välikodin nurkkia, mutta pitää ensin saada paikat siivottua, että voi ottaa kuvia:). Mutta lupaan, että tässä joku päivä:)...

  Sammakkoprinssi: Kiva kun eksyit, tulehan toistekin. Joo samassa tilanteessa ollaan teidän kanssa:).

  VastaaPoista

Kiva kommentti lämmittää mieltä!