maanantai 16. tammikuuta 2012

Urakkana 256 + 47

Olen säilyttänyt kaikki sisustuslehdet vuosien varrelta ja niitä on kertynyt yhteensä 256. Niin, laskin ne:). Ne oli pakko saada mukaan tänne välikotiin eikä varastoon, sillä nythän niitä tarvitaan.

Eli tavoitteenani on selata kaikki lehdet ja merkata niiden mielenkiintoiset sisustusratkaisut. Ainakin edellisen kodin rakennusvaiheessa, sain monta hyvää vinkkiä, mutta myös varmistuksen omalle idealleni kun näin ratkaisun jossakin lehdessä. Lehden kuva auttoi myös idean myymisessä miehelle:).

Sisustuskirjojakin on kertynyt 47, ja nekin ovat selailu-urakan kohteena. Jää romaanien lukeminen nyt vähemmälle...

t hanna

6 kommenttia:

 1. Ha! Täälläkin on lehtikorillinen lukemattomia lehtiä luku-urakkaa odottamassa! :)

  VastaaPoista
 2. Ihanaa, että jollakin on vielä enemmän sisustuslehtiä kuin mulla. Nyt voin miehen valittaessa lehtieni määrästä vinkata kurkkaamaan sun blogiin, että en ole ainut jolla niitä on vinot pinot.

  VastaaPoista
 3. Sama homma täällä. Lehtiä löytyy joka paikasta ja nyt päätin tehdä urakan. Vien anopin mökille Lappiin kaikki 2008 vanhemmat lehdet. Kunhan ensin katson ne kaikki läpi ja leikkaan hyvät ideat talteen.

  Onko sulla ehdottaa hyviä sisustuskirjoja (lue: postauksen aihe)? Melkoisen kirjaston olet niistä koonnut!

  VastaaPoista
 4. Inanaa: Minun urakkani on hyvässä vauhdissa:), kivoja lukuhetkiä sinnekin!

  Lumi: Hyvä:), miehet eivät aina ymmärrä.

  Tickler: Olisi pitänyt itsekin leikata niin kuvia hyvissä ajoin talteen. Tosin en olisi tiennyt mitä leikata, nyt kun talon pohja on melkein valmis, voi bongata samanlaisia tiloja ja niiden sisustusratkaisuja.

  Sisustuskirjoja olen ostanut lähinnä aleista enkä ollenkaan harkiten. Pitäisi raskia ostaa joskus joku harkittu teoskin... Suosikkejani on paksu Loft -kirja (kustantaja Frechmann), Jokelan Suomalainen sisustuskirja (seesteisiä kuvia). Jos teillä raksasuunnitelmia, niin taannoin esittelemäni Omakotitaloja on siihen hyvä, samoin Oulun rakennusvalvontaviraston julkaisema Oululaista arkkitehtuuria 2011.

  VastaaPoista
 5. Siinä olisi niin monta kirjaa, että niistä voisi mielellään vaikka kuulla lisää. Sisustuskirjaesittelyjä siis :)

  VastaaPoista
 6. Täällä yks lehti friikki, olen kerännyt sisustuslehtiä vuodesta 2004. Muuttaessa tähän taloon, kantoi miehet niitä 7 muovilaatikollista. en uskalla laskea niiden määrää. itse olin etukäteen tuonut jo useamman laatikon. voi kun vähän hävetti, mutta selitin asian ammatillani. leikkele en lehtiäni.

  VastaaPoista

Kiva kommentti lämmittää mieltä!