perjantai 12. lokakuuta 2012

Basil tuolit

Löysin siskolle vanhan Artekin pöydän Kalevan (paikallinen päivälehti) ilmoituksesta ja se on todellinen valioyksilö, jonka iän näkee vain koivun kellastumisena. Vanhoja artekpöytiä on paljon myynnissä, joten uuden ostamista kannatta harkita tai ainakin katsastaa huutonetit ja muut vanhan tavaran kauppapaikat. Pöydän pariksi ehdotin Calligariksen Basil tuoleja.

Valkoiset tuolit keventävät puista pöytää, ja muuten, huomatkaa tuolien jalatkin ovat valkoiset. Hauska yksityiskohta! Tuolin selkänoja on "taitettu", ja se tukee mukavasti selkää.
Nämä tuolit ovat huomenna Stokkan Hulluilla Päivillä ja alennus on n. 50 e luokkaa per tuoli. Voin kyllä suositella tuoleja: niissä on hyvä istua, ne ovat kauniit ja keveät.

Oletteko tehneet löytöjä Hulluilta Päiviltä? Minun ostoni ovat olleet ihan perinteiset: sukkia ja alusvaatteita. Ja kameraan pitkään haaveilemani uusi objektiivi:). Huomenna pääsen kuvailemaan sillä uutta kirppislöytöä, josta pian kuulette.

t hanna

11 kommenttia:

 1. Iltaa! :)

  Kaunis tuo teidän Artek-pöytä! Minkä kokoinen se on? Meillä on 80-lukuinen 150x85, joka on tällä erää tulossa ainoaksi ruokapöydäksi uuteen kotiin, mutta mietin koko ajan, mitä tekisi, kun se ei kuitenkaan isolle porukalle riitä. Tosi harmitus, kun se on muuten niin mahtava pöytä!

  Meillä Hullikset edessä huomenna, ei vielä tietoa, mitä sieltä jää käteen. Ehkä pikkuneidin talvikengät. :) Yritän vastustaa Domuksia, jos niitä vielä on. :)

  VastaaPoista
 2. Anteeksi luin huonosti, eli siskon pöydästä olikin kyse. Hieno kuitenkin. :)

  VastaaPoista
 3. Iltaa Liisa, eilen ainakin oli domuksia Oulussa. Ja näyttivät ihanilta, itsekin aloin haaveilla niistä. Toivottavasti siis hyviä löytöjä huomenna tiedossa:).

  VastaaPoista
 4. Hei, minä tein meidän pojalle löydön kesällä, löysin oikein "ruman" Artekin pöydän pojalle piirustus/koulupöydäksi. Hioin ja ruiskumaalsin pöydän ja sehän on kuin uusi, ajaton ja juuri mun periaatteisiin sopiva. Tällä erää en Ouluun ajellut Hullareille, tyydyin verkkokauppaan (joka tällaiselle laiskalle kaupassa maleksijalle loistavaa) ja ostoskorissa arkisia juttuja, lasisarjojen lisäystä, kulhoja ym. Saippuaa eksyy aina mukaan. Syysloma menee remppaa tehdessä, mutta ensin pyrin käymään Vepsäläisellä ja todella pitkästä aikaa kirppiksellä. Kuvailehan kirppislöytöä, odotamme!


  Leppoisaa lauantaita,

  terkuin Sari

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sari, meilläkin vanha artek poikien piirustuspöytänä, tosin minä en jaksanut sitä kunnostaa lainkaan... Mutta vielähän sen ehtii. Kirppislöyty on muuten Rovaniemen Tuhattorilta, joka on oikea aarreaitta, löydän sieltä aina jotain. Kivaa tulevaa syyslomaa!

   Poista
 5. Hei Hanna!
  Blogissani on sinulle tunnustus! :)

  VastaaPoista
 6. Hyvännäköinen ruokailuryhmä! Löysin myös viimeviikolla samaisen (tai oikeastaan 82b:n) Artekin pöydän tori.fi sivustolta! Näitä on kyllä tosiaan paljon tarjolla nyt, ja tori.fi on siitä kiva ettei tarvitse sekoilla huutojen kanssa huuto.netissä vaan tuotteen saa heti ostaa :) Tosi raikkaat nuo tuolit pöydän kanssa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, Tori.fi kyllä kivempi paikka kiireiselle. Mulla aina unohtuu ne Huutonetin tuotteet, kun en muista milloin huuto päättyy.

   Poista
 7. Moi!

  Harkitsen tuollaisten tuolien ostamista ja ajattelin kysäistä, kuinka ne ovat kestäneet käytössä? Pelkään, että istuimiin tulee tummia naarmuja farkkujen taskuissa olevista "niiteistä" tms.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Mia, tuolithan ovat siskollani, mutta hän kertoi, että ei ole tullut naarmuja. Ovat muuten hyvät istua:).

   Poista

Kiva kommentti lämmittää mieltä!