sunnuntai 21. lokakuuta 2012

Keittiötoimittajaksi Aallon kaluste


Kahden aiemman asunnon ja talon kohdalla olin päättänyt, että seuraava keittiö tehdään mittatilauksena, jolloin ei tarvitse tyytyä keittiötoimittajien standarikalusteisiin eikä kalustelevy"paikkauskohtiin" kun sopivaa kaappia ei löydy.  "Erikoisin" toive keittiössämme oli kattoon asti ulottuvat yläkaapit. Tähän toiveeseen eivät pystyneet vastaamaan Topi-keittiö, Puustelli eikä Keittiömaailma, joista kuitenkin pyysimme tarjoukset hintavertailun vuoksi. Pienet keittiöpuusepät Kiimingin kaluste ja PS Kiila, olisivat taipuneet korkeisiin kaappeihin, mutta voiton vei kuitenkin puusepänliike Aallon kaluste

He pystyivät vastaamaan toiveisiimme, heillä oli hyvät refenssit sekä asiantunteva ja lämminhenkinen palvelu.  Alla olevassa kuvassa eivät näy ne korkeat kaapit, mutta sellaiset on kuitenkin tulossa:).Valkoista, valkoista ja pisara mustaa. Kliinisyyttä poistetaan sitten arjessa koreilla, hedelmillä, ikkunalaudan yrttitarhalla, ja tietysti sillä perussotkulla:).

Myös muut kiintokalusteet tulevat Aallon kalusteelta. Eteiseen on tulossa rivi kattoon asti ulottuvia komeroita, yläkerran kylpyhuoneeseen allaskaluste sekä seinähylly, kodinhoito/vaatehuoneeseen liukuovet. Muut tarvittavat kalusteet tehdään itse tai hankitaan Ikeasta. 

Tarjousurakka siis ohi, nyt helpottaa:).

t hanna

4 kommenttia:

 1. hei! saanko udella puustellin, topin ja keittiömaailman tarjouksien eroja? ollaan itsekin oulun seudulle rakentamassa ja keittiöta parhaillaan visioidaan. Kiitos!

  VastaaPoista
 2. Hei, Puustellilta emme saaneet tarjousta lainkaan, kun heillä ei ollut meidän toivomia korkeita yläkaappeja. Topikeittiöllä ja Keittiömaailmallakaan ei ollut niitä, mutta saimme kuitenkin tarjoukset. Topikeittiöllä oli sopimus meidän rakentajamme rakennusliike Vänttilän kanssa, joten hinta oli edullisempi kuin perusrakentajille. Keittiömaailman tarjous oli puolestaan kallein (eivät ihan vertailukelpoisia suoraan), mutta mm. heidän kaapit olivat paksummasta levystä. Suosittelen kyllä näitä pieniä puuseppä/kalustelevytoimittajia, heidän laatu ja hinta ovat kilpailukykyisiä ja tietysti heidän joustavuutensa on omaa luokkaa. Tsemppiä teidän raksaprojektiin:)!

  VastaaPoista
 3. Tosi kivan näköinen! Minkä kokoinen tuo teidän välitilan ikkuna on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ikkuna on koko välitilan korkuinen, n. 60 cm. Hieman tavallista välitilaa korkeampi, jotta saisimme korkeusvaikutelmaa. Leveys on 210, vasemmalle jää pieni seinänpätkä, jotta ihan kaikki ei näkyisi naapuriin:).

   Poista

Kiva kommentti lämmittää mieltä!