maanantai 1. lokakuuta 2012

Moderni pyyhenipsu

Tyylikäs pyyhenipsu löytyi vihdoinkin! Habitaressa törmäsin yritykseen nimeltään Kuusipohja.com, joka myi erilaisia pyyhenipsuja, myös omalla tekstillä. Kaikki aiemmin löytämäni ovat olleet vain turhan romanttisia makuuni, mutta näissä oli kaikki kohdallaan: materiaali, muoto ja tekstifontti. Lisäksi varsinainen "nipsu" osa jää kyltin taakse eikä näy.


Tilasin myös uuteen kotiin oven viereen nimikyltin, jotta vieraat tietävät tulleensa oikeaan taloon:). Kyltti on valkoista akrylliä, sillä talon seinä oven vieressä tulee olemaan lähes musta. Toisaalta rupesin juuri miettimään olisiko sittenkin pitänyt olla peiliä, kuten pyyhenipsu? Vielä ehdin, ja samalla voisin tilata postilaatikkoon nimikyltin ja "ei mainoksia" -kyltin myös.


Kurkkaa heidän verkkokauppaan, jos mielit samanlaisia:).

t hanna

P.S. Reelinki -blogissa on Missoni tyynyarvonta, vielä ehdit osallistua.

2 kommenttia:

  1. Törmäsin samaiseen firmaan asuntomessuilla ja sieltä tuli kans ostettua noita pyyhenipsuja. Ihan kätevät, kun monessa pyyhkeessä renksut on aika erikoisessa paikassa ja en ole niin reipas että jaksaisin ne ommella oikeaan kohtaan kiinni.

    VastaaPoista
  2. Ei ole minustakaan ompelijaksi, olen liian laiska:). Minä en huomannutkaan niitä asuntomessuilla, onneksi löysin tuotteet nyt.

    VastaaPoista

Kiva kommentti lämmittää mieltä!