tiistai 6. marraskuuta 2012

Minkävärinen ulko-ovi?

Lisää päätöksiä... Ulko-oven värikamppailu oli seuraavanlainen:

Kuvat Greg Benson Photography, Sarokas, Tiivi, ruukku Stockmann
Oven taustaväri on tummanharmaa Cembrit, ja ovesta tulee tavallinen umpiovi, sillä vieressä on ikkuna. Arvaa minkä valitsimme?

No ehkä olettekin huomanneet, että olen aika perinteinen, klassisen ja ajattoman tyylin kannattaja. Toiset voi sanoa suuntausta myös tylsäksi ja araksi. Joko arvaat?

Keltainen kutkutti, jotain sävyä ja särmää. Saarni olisi sisätilojen kanssa yhteensopivaa. Musta olisi säpäkkä ja ajaton. Ja kun päätös oli tehty, mieli oli tyyni ja varma eli päätös siis oikea.

Eli... tsädädää: ovesta tulee musta!

t hanna

7 kommenttia:

 1. Mustaan olisin varmaan itsekin päätynyt vaikka toi keltainen olisi niin ihanan säpäkkä!

  VastaaPoista
 2. Moikka, oikean valinnan teitte, vaikka nuo vaihtoehdot olivat aikas hyviä. Ulko-ovi on oikeasti aika tärkeä juttu, vaikka sitä moni ei välttämättä niin ajattelekaan. Ajaton, ei lainkaan tylsä, saman olisin itsekin ottanut,

  terkuin Sari Rovaniemeltä

  VastaaPoista
 3. Heh, saman olisin valinnut itsekin, yllätys-yllätys, meillähän onkin melkein sama! :) Mietin itsekin jotain räväkämpää, mutta parempi ottaa mahdollisimman ajaton niin eipä ainakaan kyllästy. Tuo sopii teidän talon tyyliin kyllä hyvin! :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos Nuokku, Sari ja Petran, oikea päätös siis teidänkin mielestä:).
  Petran: teidän mustavalkoista tyylikkyyttä olenkin ihaillut, joten mekin pysytään samalla linjalla:).

  VastaaPoista
 5. Tuo tumma ulko-ovi on kaunis. Meidän täytyisi hoitaa palo-ovien tilaus ensi viikolla. Meidän lämmin varasto vihdoin valmistuu, mutta tahdomme sinne erilaisen oven juurikin siksi, että jos siellä syttyy tulipalo niin se ei pääsisi etenemään asuinrakennukseen.

  VastaaPoista

Kiva kommentti lämmittää mieltä!