perjantai 30. marraskuuta 2012

Pitsiä

Tämä ihana tennismaila valloitti meidät (ja etenkin tennisaktiivimieheni) taannoisilla Tampereen asuntomessuilla. Teos on Jaakko Himasen ja hinta noin 2000 e. Tässä raksabudjetissa ei taida nyt olla varaa tähän... Miehellä on kyllä tyylikäs puutennismaila, johon nypläystaitoinen mummo osaisi tehdä verkon.


Pitsi tuntuu tulevan sisustukseen. Omakin mieli on lämmennyt, ei nyt ihan pitsiliinoille, mutta pitsisille lakanoille, tyynyille ja päiväpeitoille. Viikonloppuna puen pitsiä pikkujoulumekon alle, ensin työpaikan ja sitten ystävien järjestämiin juhliin.

Tunnelmallista viikonloppua!

t hanna
t hanna

2 kommenttia:

  1. Mua alkoi ihan naurattaa, kun luin tuota pitsihommaa! Just eilen kävin kaivelemassa varaston uumenista isomummon kalastajalangasta virkkaamaa pitsipäiväpeitettä ja ajattelin värjätä sen koneessa tummanharmaaksi (jos onnistuu...) ja laitan sen tuonne meidän saunatupaan pihalle. Pitsiä tuntuu kyllä tulevan nyt joka tuutista :)

    VastaaPoista
  2. Hauskaa:). Hyvä idea tuo värjäys, luulisi onnistuvan. Mäkin mietin, että pitäisikö sitä pitsiä laittaa saunatuvan puolelle.

    VastaaPoista

Kiva kommentti lämmittää mieltä!