lauantai 9. marraskuuta 2013

Artekin hyllyt seinällä

Saimme tovi sitten asennettua vanhat Artekin hyllyt ruokapöydän taakse. Olisin himoinut String-hyllyjä seinälle, mutta kun meiltä löytyi jo valmiiksi vanhoja Artekin hyllyjä (ja saimme vielä yhden tuparilahjaksi) oli luontevinta, ekologista, ja halvinta laittaa ne. Ja kun niille ei oikein muutakaan paikkaa löytynyt.

Ja onhan ne hyvät, vai mitä tykkäät? Ainakin itse pidän niistä, Artek on kaunista ja ajatonta, jos sitä ei ole liikaa.

  
Ja mitä eniten rakastan, sekä hyllyille että astiasenkille voi tehdä aina jotain uutta asetelmaa, joka piristää arjessa. Hyllyt asennettiin sen verran korkealle, että alle mahtuu isompaakin. Nyt siellä nojailee taulu, DIY kello, A-lautanen ja Muuton Wood lamppu. Jouluksi teen sinne herkkupöydän:).


Ja näilläkin hyllyillä on kirjoja (niinkuin kaikkialla meillä), keittokirjoja ja kattauskirjoja. Tuo Ikean Var dags fest on muuten hyvä inspiraation lähde kattauksiin.


Leppoisaa lauantaita! Me menemme kannustamaan isoveljeä hänen ensimmäisessä salibandyturnauksessaan. Ja emme kuulemma saa huudella mitään:), saa nähdä osaanko pitää suuni supussa.

t hanna

13 kommenttia:

 1. Hyllyt näyttävät loistavilta tuossa. Sointuvat niin hyvin kapeiden ja pitkien rinnalle. Mielestäni nämä sopivat paremmin kuin String Pocketit olisivat sopineet. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tulin kurkkaan uudelleen ja pöh mullahan on jäänyt tuolta sana pois! Eli hyllyt sopivat loistavasti IKKUNOIDEN rinnalle. Ymmärsit varmaan mitä tarkoitin. ;)

   Poista
  2. Ymmärsin:), juu, ikkunat ja hyllyt natsaavat hyvin yhteen. Ja kun laitoimme ne tavallista korkeammalle niin ovat samalla lähempänä ikkunoita.

   Poista
 2. Todella hyvän näköiset, ilmavat. Meilläkin (yllätys, yllätys) on Artekin hyllykä koivunvärisinä ja muutama String pocket-valkoisina, mutta eri huoneissa. Meilläkin on asennettu hyllyt hieman ylemmäksi, jotta saan alatasolle asetelmia. Pidän. Samaa mieltä Artekin jutuista, ne ovat todella klassikoita, kunhan niitä ei ole liikaa,. Sopivasti vanhaa ja uutta, kerroksia.Mukavaa viikonloppua,

  terkuin Sari, tiedät kyllä mistä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos taas Sari:). Voi meillekin pitäisi jonnekin saada String -pocket tai muita sarjan hyllyjä. Haaveilenkin, että joskus jommankumman pojan omaan huoneeseen voisi kerätä niistä seinähyllyt, mutta myös työpöydän.

   Poista
 3. Tykkään kyllä ihan hirveesti! :) Aivan ihana myös tuo kynttiläasetelma pöydällä.
  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Suvi. Kynttiläasetelma on kertynyt itsestään, seassa siis tositosi vanhoja, tuparilahjaksi saatuja ja kirppislöytöjä.

   Poista
 4. Ihanat kuvat! Hyllyt näyttävät siltä kuin olisivat olleet tuossa aina :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, siltä minustakin tuntuu, siinä ovat ja pysyvät:).

   Poista

Kiva kommentti lämmittää mieltä!