maanantai 25. marraskuuta 2013

Suosikki jouluvalo

Pidän näistä Ikean yksinkertaisista enkelilampuista. Ne sopivat moneen paikkaan, meilläkin niitä on ikkunalaudalla, portaikossa, senkin päällä.
Muutkin jouluvalot ovat päässeet paikoilleen. Olkkarissa meillä roikkuu peräti neljä joulutähteä:). Innostuin isoista ikkunoista, eikä yksi tähti näyttänyt niissä miltään.

Oletteko te tähti- vaiko kynttelikköihmisiä?

t hanna

10 kommenttia:

 1. Minäkin noista tykkään, näyttää hyvälle tuollein useampi vierekkäin, onkohan vielä myynnissä? Mulla on vähän viharakkaus-suhde tähtiin, ylipäätään mihinkään tähtiin. Ennemmin laitan vaan valosarjoja jollekin epämääräiselle sykkyrälle joka ikkunaan, taikka sitten ympyränmallisia valoja, niinkuin tänävuonna :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vielä viime viikollakin enkeleitä löytyi Haaparannan Ikeasta, toivottavasti saat omasi:). Tuollaiset sykkyrävalosarjat ovat kyllä kauniita.

   Poista
 2. Kauniit enkelit! Onkohan noita vielä myynnissä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös vaan? Tosiaan vielä viime viikolla niitä löytyi Haaparannan Ikeasta, toivottavasti löydät vielä.

   Poista
 3. Hei! Ainakin Haaparannan Ikeassa näitä oli vielä viime perjantaina myynnissä ihan hyvät määrät :-) Itse en ostanut, näytti tuo valo niin kovin himmeältä... Toisaalta ei varmaan päässyt oikeuksiinsa kirkkaassa valaistuksessa. Näiden sijaan Ikeasta mukaan lähti valkoisia joulutähtiä lampulla useampia kappaleita. Nyt ne jo roikkuu valmiina raksalla ikkunoissa, ilman valoa tosin vielä hetken aikaa :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valo on tosiaan melko himmeä, varsinkin sitten kun patterit rupeavat menettämään tehoja. En huomannutkaan Ikeassa valkoisia paperitähtiä, meillä roikkuu Clas Olssonin tähdet ikkunassa.

   Poista
 4. Meiltäkin tuo enkeli löytyy ja meinasin ostaa ainakin yhden lisää seuraavalla reissulla. On se niin kaunis. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä,yksinkertaisen kauniita. Mihin teillä enkeli on laitettu?

   Poista
 5. Viime vuonna jäin nuolemaan näppejäni näiden enkeleiden kanssa ja tänä vuonna pidin huolen, että sain omani :) Tosi kaunis!
  Tähden laittaisin ikkunaan, jos olisi sähköpistoke asiallisesti ikkunan lähellä, mutta nyt tulee sellainen johtohässäkkä, etten viitsi. Ikkunasta löytyy kyllä itse tehty paperitähti, jossa ei ole valoa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvähyvä, että sait omasi:)! Meillä puuttuu portaikosta töpselipaikka, muualle laitettiin kattopistorasia, jonne sai somasti ja huomaamattomasti tähden johdon.

   Poista

Kiva kommentti lämmittää mieltä!