perjantai 15. marraskuuta 2013

Aurinkomatkan DIY-tuliaisia

Mitäpä sitä rantaloma tuliaisena voi muuta kantaa kuin kiviä:)? Meillä ei ainakaan kauppoja, toreja taikka kirppiksiä koluttu (liekö ainakaan viimeksi mainittuja rantalomakohteissa edes on), vaan mentiin lasten ja laiskottelijoiden ehdoilla. Mutta kiviä keräsimme.

Kotona ne lojuivat pöydälle tai niitä yritettiin kasata huonolla menestyksellä, kunnes tajusin, että kivethän voi liimata yhteen. Nyt pysyvät kasassa.


Liimana käytin ihan tavallista puuliimaa. Ensin yritin kyllä liimapistoolilla, mutta sen liima ei tarttunut kiveen.

t hanna

2 kommenttia:

  1. Ette vissiin tienneet ettei Turkista saa tuoda yhtään kiveä yli rajojen? esim: http://www.iltasanomat.fi/matkat/art-1288558236653.html. Meitä onneksi matkaopas tästä varoitti enkä minä himokerääjä uskaltanut salakuljettaa yhtään kiveä :( Oppaan mukaan suomalaisiakin joutunut poliisikuulusteluihin kentällä ja myöhästyneet lennolta... Onneks teille ei käynyt niin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hui, ei tosiaan tiedetty.!Keräsin ämpärillisen valkoisia kiviä, mutta onneksi ne painoivat niin paljon, että jätin suosiolla ne hotellille ja kotiin toin vain nämä muutamat. Mutta suurkiitos tiedosta, pitääpä muistaa seuraavalla reissulla.

      Poista

Kiva kommentti lämmittää mieltä!