sunnuntai 3. marraskuuta 2013

Lahjoja isälle

Mietittekö mitä isälle voisi antaa lahjaksi?Me olemme ratkaiseet asian yksinkertaisesti, ostamme aina kirjoja, sillä niistä molemmat pidämme. Mutta tässä muitakin ideoita, joista pari kyllä liittyy kirjoihin.1. Schoffa taskuliina. Erityisen muodikas pikkujouluasuste. (Kuva Schoffa.com)
2. Pokkarin nahkakansi. Niille, jotka eivät halua paljastaa mitä lukevat tai niille, joista nahkakansi on tyylikäs (minä). (Kuva Stockmann.fi)
3. Georg Jensen pulloavaaja. Aina supertyylikäs ja ajaton, eikä haittaa jos jää pöydälle lojumaan. (Kuva Finnishdesignshop.fi)
4. Valopilleri, kätevä kirkasvalolamppu (Kuva https://www.facebook.com/valopilleri)
5. Blossa glögi nautiskelijoille. Myös designin ystäville, pullo kun on keräilykappale. Tämän vuotinen maku on melko perinteinen glögi, joten se ei tuota yllätystä. (Kuva Alko)
6. Lukulamppu, the really tiny book light. Niille, jotka haluavat nukkua, vaikka puoliso lukee (minä). Luin tästä aikoinaan ihanasta Luen ja kirjoitan -blogista (josta saan aina mainioita vinkkejä mitä kannattaa lukea). (Kuva Maiagifts.co.uk)
7. Rusetti Schoffa. Supertrendikäs, kravatin voi siis unohtaa. (Kuva Schoffa.com)
8. Työvalo, Design House Stockholm. Sopii autotalliin, mutta myös olohuoneeseen:). (Kuva Finnishdesignshop.fi)
9. Schoffa sukat.  Tyylikkään värikkäitä ja ihania kuvioita. Annoin viime vuonna näitä 6 kpl joululahjaksi, ja lahja oli mieluinen). (Kuva Schoffa.com)

Sainpa tästä itsekin idean joulupaketteihin. 

t hanna

2 kommenttia:

  1. Hei ja kiitos vinkeistä, meän lääkäri-isälle valopilleri olis huikea, myös tarpeellinen, osaatkos sanoa mistä niitä saa? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Jasmiina, pikaisesti katselin enkä kyllä löytänyt myyjää. Onpa harmi kun en huomannut sitä aiemmin, nappasin vain kuvan facebookista, sen tarkemmin katsomatta löytyykö sitä jostain. Mutta kerro jos löydät jostain valmistajan.

      Poista

Kiva kommentti lämmittää mieltä!