perjantai 29. tammikuuta 2016

Perjantaipuskan pulma

Tänään ostin itselleni kukkakaupan kaikki eucalyptysoksat (joita oli yksi kunnollinen, ja pari pientä) ja kaveriksi kolme leinikkiä. Ja yritin asetella ne maljakkoon sopivan rennosti. Ei siitä ihan sellainen tullut kuin olisi halunnut...

Haaveissani on kukkakauppa, josta saisi ihania, reheviä, rönsyileviä kukkakimppuja. Jossa ymmärrettäisi, että joskus voi haluta vain puskan vihreitä sekalaisia lehtiä. Tai yhden ainoan leinikin. Bonusta olisi jos kukkakauppaan asteleminen jo itsessään olisi esteettinen kokemus. Pieni tunnelmallinen kukkakeidas, jossa kukat olisivat kauniina rykelminä, valikoima ihania ruukkuja, seassa voisi olla pari nojatuolia ja odotusaikana saisi kupin teetä.

t hanna

6 kommenttia:

 1. Jos asuisit täällä Pirkanmaalla, minulla olisi heti suositella sinulle pari hyvää kukkakauppaa, josta saisit noita asioita joita haet. Toinen on tuttuni Meaflora. Mea tekee juuri tuollaisia kimppuja. Hyvää viikonloppua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tästä muistinkin, että minäkin olen käynyt Pirkanmaalla kauniissa kukkakaupassa, siitä oma postaus. Mutta kiitos vinkistä, seuraavalla kerralla sitten tuonne Meafloraan.

   Poista
 2. Meidän lähikukkakauppa on juuri tuollainen, paitsi tee ja nojatuolit puuttuvat. Itse asiassa usein on ahdasta seistäkin, kun asiakkaita riittää ja huoneet ovat pieniä :)

  VastaaPoista
 3. Kauniiltahan tuo näyttää :) ihanaa lauantaita sinulle <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, olisin vain toivonut paljon enemmän vihreää...

   Poista

Kiva kommentti lämmittää mieltä!