perjantai 22. tammikuuta 2016

Maailman paras pesuaine

Täällä surisi juuri imuri ja luutu heilui. Ja luutun parina roiskuu aina maailman paras pesuaine. Se on suihkepulloon itsetehty sekoitus fairya ja vettä. Sekoitussuhde on jotakuinkin  ½:10, kannattaa testata itse.
Tätä kuluu neljän tahmakäden perheessä, ja jos mies lasketaan mukaan niitä tahmakäsiä on siis kuusi. Minun kätenihän ovat tietysti puhtaat:). Mutta suihkin tätä kaikkialle, ruokapöytään ja tuoleihin, keittiötasoihin ja -kaappeihin, seinätahroihin ja lasi- ja peilipinnoille. Ja siivouskaappi pysyy ojennuksessa kun pesuainepulloja ei tarvita joka tahralle erilaista.Minuun pätee slogan "hyvä ruoka, parempi mieli", mutta yhtä hyvin myös "siisti koti, parempi mieli".

Nyt käperryn sohvaperunaksi:), leppoisaa iltaa ystävät!

t hanna

6 kommenttia:

 1. Heippa, tarkoitatko suhdetta 1:20, eli esim 1 ml + 19 ml tai 10 ml + 190 ml tai 100 ml + 1900 ml? Koska tuo merkitsemäsi tapa särähtää tällaista kemian ihmistä silmään ja pahasti...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onpas hyvä kun on ammattilaisia kehissä:). No, tämä ei taida olla kovin vaikeaa kemiaa, ajattelin, että jos on 10 dl vettä ja ½ dl fairya.

   Poista
 2. Moikka! Vautsi, pitääpä ottaa kokeiluun. Meillä tahmakäsiä kaikkiaan neljä ja hommaa riittää aamusta iltaan :) Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 3. Taidanpa testata minäkin. Lähmäjälkiä on täälläkin ilmaantunut ympäri kotia viime aikoina enemmän kuin tarvis... ;) Leppoisaa viikonlopun jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tätä kyllä kannattaa testata:), sopii ainakin meidän tahmakäpälien jälkien siivoamiseen.

   Poista

Kiva kommentti lämmittää mieltä!