lauantai 23. tammikuuta 2016

Sisustusteot vuodelta 2015

Kurkataanpa meidän viime vuoden isompiin sisustustekoihin. Vuonna 2014 kotiimme ei tullut mitään uutta, mutta viime vuonna tilanne oli toinen. Vaikka uutta ostettiin, kaikki tehtiin harkiten ja melko pienellä budjetilla. 

Pikkuveli sai toivomansa hyllyn legoilleen. String-systemiin päädyttiin, sillä sitä on tarkoitus laajentaa myöhemmin pöytäosalla.


Nikkaroimme työhuoneeseen uuden ja tarpeeksi ison työpöydän kaikkien touhuille. Ja tämä on ollut loistava. Nytkin pöydällä on keskeneräinen 500 palan palapeli, minun ja isoveljen tietokoneet ja tarvittaessa myös pikkuveli mahtuu sekaan.


Ruokailutilaan ei tullut haaveilemaani tarjoiluvaunua, mutta uusi keveä sivupöytä sen sijaan. Tämä oli loistolöytö Tori.fi:stä. Pidän tämän särmästä väristä, korkeus ja leveys ovat täydelliset tilaan, ja onhan tähän ihana asetella erilaisia kauniita juttuja.


Ja paras vuoden 2015 sisustustekoni oli pitkään palvelleen Stockholm Rand-matto lähettäminen kiertoon. Tilalle sain uuden harmaan ja rauhallisemman villamaton.


Sohvapöytänä toimineet Artekin ritiläpenkit muuttivat makkariin ja tilalle hankin monien mutkien kautta ihanan korkkisen Ikean Sinnerlig-sarjan sohvapöydän.Kattoterassille bongasin Tori.fi:stä klassikkorottinkia eli Lumikenkä korituolit.


Tässähän sitä onkin:).

t hanna

10 kommenttia:

 1. Todella hyvältä kuulostaa. Itsellä vähän sama ajatusmaailma, että mitään uutta en halua kotiini ilman harkintaa tai jos haluan - etsin ensin käytettynä. Pyörittelen toisinaan kalusteita tilasta toiseen ja se jo tuntuu kuin olisi jonkin uuden jutun saanut. Kaikki turha vaan kiertoon :) Kivaa viikonloppua !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri niin meilläkin tehdään, monet kalusteet ovat seilanneet huoneesta toiseen. Esimerkiksi Muuramen laatikostomme ovat olleet tv-tasona, yöpöytänä, ja kerran jopa eteisessä kenkälaatikkoina.

   Poista
 2. Onpa loistava tuo työhuoneen pöytä!

  VastaaPoista
 3. Työpöytä näyttää toimivalta, ehkä voisit vilauttaa sitä enemmänkin. Kynäsyvennykset on varmaan kätevät.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Johanna, tässä on lisää juttua pöydästä http://nakoisiakulmia.blogspot.fi/2015/11/aikuisten-ja-lasten-diy-tyopoyta.html. Ja kyllä kynäsyvennykset ovat olleet loistavia, ei enää kaatuneita kynäpurkkeja:).

   Poista
 4. Harkituista hankinnoista nauttii jotenkin enemmän kuin jatkuvasta shoppailusta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri niin, mitä pidempään maltat mielesi, sitä ihanammalta tuntuu kun sen vihdoin saa:).

   Poista

Kiva kommentti lämmittää mieltä!